Minifotbal, futsal

Napoli Arad părăsește Socca Champions League în faza grupelor, dar Bătrîn e mândru de jucătorii săi: „Au luptat cu inima până la capăt”





Arădenii de la Napoli s-au trezit târziu la Socca Champions League, competiție continentală de minifotbal, ce se desfășoară în aceste zile la Maribor (Slovenia). „Celeștii” au câștigat doar ultimul meci din Grupa D și vor privi de pe marginea terenului fazele superioare ale întrecerii.

După ce, aseară, a pierdut la mare luptă (2-3) duelul cu campioana en-titre, NK Kapela Ekosen (Slovenia), Napoli a cedat și în primul meci al zilei de vineri. Eșecul în fața bulgarilor de la FC Amigo Northwest a fost și mai drastic, 0-4, astfel că ultima partidă din grupa D conta doar pentru palmares și la nivel de puncte numai pentru adversari. Croații de la Sunprotect Sisak aveau nevoie de cel puțin un punct pentru a merge mai departe și când Napoli a avut avantaj pe tabelă a transformat portarul în jucător pe câmp. Pe acest fond, apărătorul buturilor arădene, Paul Tuduca a reușit să marcheze de două ori, goluri ce s-au adăugat „dublei” lui Vlad Filimon și celui lui Bogdan Bozian. Rezultat final, 5-3 pentru arădeni, care – însă – termină ultimii în grupă cu doar trei puncte.

Bătrîn: „Am fost repartizați într-o grupă extrem de grea, iar competiția a fost una formidabilă”

Așadar, cei de la Napoli părăsesc după doar trei partide Socca Champions League 2023. „Cu regret, trebuie să recunoaștem că norocul nu a fost de partea noastră. Am fost repartizați într-o grupă extrem de grea, iar competiția a fost una formidabilă. Cu toate acestea, sunt mândru de băieții noștri, care au luptat cu inima până la capăt, în ciuda provocărilor. Dedicarea și determinarea lor nu pot fi puse la îndoială. Aș dori să mulțumesc din inimă tuturor celor care ne-au susținut pe parcursul acestei călătorii, soției mele, sponsorilor noștri, prietenilor și familiilor noastre, care au fost mereu alături de noi. Apreciem fiecare gest de sprijin și suntem recunoscători”, a spus Cosmin Bătrîn, antrenorul formației arădene.

Acesta, dar și managerii Andrei Ștefan și Cristian Negrea au contat la Maribor pe următorul lot de jucători: Paul Tuduca, Sebastian Huțan – Claudiu Ban, Claudiu Pantin, Bogdan Bozian, Kevin Trabalka, Daniel Bulza, Răzvan Blănaru, Darius Pârv, Marcel Bercu, Darius Nadiu, Vlad Filimon, Robert Ursoi și Alexandru Simion. Speed line, Cofetăria Cremissimo, TransTurgyan, Flana Market, CarsX, Mambo Clas, Luar & Jr Pop, Saulnich, Alistar, Profi Sanleani, Vladel Gravel-mix și Lomilux sunt sponsorii arădenilor pentru deplasarea de la Maribor.

Competiția din Slovenia continuă cu patrui echipe românești, ACS Dacii Buzău, FC Boromir Râmnicu Vâlcea, ACS Redex Baia Mare și TMV Ovidiu. OMV Petrom a fost eliminată și ea. Din Grupa D au mers mai departe NK Kapela Ekosen și FC Amigo Northwest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button