Fotbal judetean

Unirea Gurahonț rămâne singura divizionară a cincea cu punctaj maxim! Feier: „Rezultatele ne ambiționează și mai mult, am vrea să terminăm primii”









După etapa din weekend, cea cu numărul 6, o singură formația din Liga a 5-a rămâne cu punctaj maxim. Este vorba despre Unirea Gurahonț, din seria C, care a și făcut scorul weekendului, 7-0 cu Cetate Dezna și are cinci victorii din tot atâtea partide. Lulușa și Feier au reușit câte o „dublă”, iar R. Filpaș, Hărduț și A. Dan câte un gol.

Feier: „Nu știm dacă am putea juca în Liga a IV-a, nu avem condițiile necesare, dar…”

Ruben Feier este golgheterul echipei cu 7 reușite în campionat și încă una în Cupa României. Acesta mai e președinte al Unirii, care nu ar spune nu unei promovări în Liga a IV-a. „Consiliul Local Gurahonț a predat ștafeta tinerilor și am fost numit președinte al clubului la doar 26 de ani. Vicepreședinte este Mircea Lupei, un om cu experiență mare, el a fost cel care s-a ocupat de destinele clubului până în această vară. Am mers și mai departe pe mâna antrenorului-jucător Marius Luca și am încercat să aducem la fotbal toți tinerii din comuna Gurahonț dar și din satele din jur.  Am mai adus luat trei jucători de la Brad, pe Radu și Raul Filipaș și pe Alexandru Almășan. Nu am reușit să facem antrenamente în această formulă, dar mergem și la sală pe grupuri și ne menținem forma fizică. Probabil, în perioada următoare vom încera să facem și câte un antrenament săptămânal, având în vedere și rezultatele foarte bune pe care le avem. Acest lucru ne-a ambiționat mai tare și vrem să continuăm pe aceeași linie. La început ne gândeam la un loc 5, dar acum parcă am vrea să terminăm pe prima poziție. Nu știm dacă am putea juca în Liga a IV-a, nu avem condițiile necesare, dar poate că, împreună cu Primăria, vom reușim să facem câte ceva la gazon. La vestiare nu avem probleme, e apă caldă și tot ce trebuie. Vom face o selecție pentru grupe de copii și – probabil – în primăvară ne vom da seama mai exact cum stăm din toate punctele de vedere. Oricum, noi vom juca tot cu ambiție, ne place gustul punctelor și, cum se spune în fotbal, victoriile aduc victorii. Ne-am bucura să avem performanțe, mai ales că jucăm într-o serie puternică, cu echipe din comune mari, cu mulți tineri care practică fotbalul. Ne bucurăm și de numărul mare de spectatori care vin la meciuri. Avem 100-150 de oameni care se bucură alături de noi și care ne susțin necondiționat. La derbyul cu Buteni am fost încurajați de aproape 300 de oameni. Mulțumim domnului primar Daniel Blaj și domnilor consilieri în frunte cu Beni Moț, deasemenea inimoșilor Flavius cu Florentina Andăr, lui Ionuț Danci, lui Marius Crișan, administrator DMC Concept și altor firme care ne mai ajută și ei cu ce pot”, a menționat Feier.

Ei sunt liderii seriei C a Ligii a V-a

Unirea Gurahonț a început sezonul 2023-2024 în formula: Dalian Doța, Emanuel Matenţ, Teodor Betea, Adrian Pătroi, Flavius Şandru, Dacian Ghilea, Alexandru Almășan, Valentin Budea, Raul Filipaș, Florin Sida, Emanuel Hărduț, Andrei Dan, Mădălin Bacoș, Ruben Feier, Timotei Lulușa, Ioan Filipaș, Marius Luca, Flavius Hanc, Ștefan Vesa, Darius Tomoș. De baza sportivă se ocupă Flavius Stănilă.

Clasament Liga a V-a, seria C

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button