Alte sporturi

Arădeanca Daria Paliciuc a luat „aurul” la Campionatul Balcanic de dresaj, alături de calul Everton!Rezultat de prestigiu pentru Dalia Paliciuc. Alături de calul său Everton, arădeanca a obținut medalia de aur în proba Intermediar I FreeStyle la Campionatele Balcanice 2023 la Dresaj. Competiția a avut loc recent, la Atena, la Centrul Olimpic Ecvestru Markopoulo.

”Paliciuc, aflată la a doua sa participare în categoria seniori, a demonstrat excelență în probă, obținând un procentaj impresionant de 72,375%”, notează colegii de la deretinut.net.

Pe lângă sportiva arădeană, pentru România au mai obținut medalii în capitala Greciei: Cătălina Sfetea (în șaua calului Fortuna) – argint la categoria tineret (individual), Irina Alexandrescu (cal Donabella Zodiac Casino), Daria Alexia Maria Ilie (cal A Colourful Life SB), Alexia Dumitru (cal Csillogo) și Irina-Anisia Gherghina (cal Conte), reușind să obțină o medie a procentajelor de 60,539% – medalia de bronz la categoria Juniori (echipe).Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button