Sporturi de contact

Polivalenta arădeană adună aproape 800 de sportivi la Cupa României de Taekwon-do I.T.F!De vineri până duminică, Sala Sporturilor „Victoria” din Arad găzduiește un eveniment sportiv major. În organizarea Clubului Sportiv Takeda va avea loc Cupa României de Taekwon-do I.T.F., competiție la care sunt așteptați un număr record de participanți.


„Și-au anunțat prezența 773 de sportivi, este cea mai mare competiție națională organizată în România și suntem mândri de asta. Anul acesta, echipa României de Taekwon-do a ieșit campioană mondială, având cele mai multe medalii și campioană europeană, menținându-și titlul doi ani la rând de regină a Europei. Începând de vineri, de la ora 9 dimineața, vă așteptăm să vedeți ce înseamnă Taekwon-do, să vedeți frumusețea Taekwon-do, intrarea este gratuită, vă așteptăm în număr cât mai mare”, transmite Adrian Merlan, antrenorul celor de la Takeda, principalul „vinovat” pentru organizarea Cupei de Taekwon-do  la Arad


Luptătorii de lot național sunt cei care au cele mai mari șanse la medalii în competiția de vineri. Takeda Arad va arunca în luptă 62 de sportivi, între 6 și 16 ani, mulți dintre ei fiind la prima competiție oficială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button