UTA Arad

Bergodi: „Am luat două goluri prostești, trebuia să câștigăm meciul, dar nu facem tragedie din acest rezultat”





Echipa care visează în acest sezon la câștigarea campionatului pare să aibă două fețe total diferite. Rapidul de pe teren propriu pare o cu totul altă formație atunci când evoluează departe de Giulești, indiferent de adversarul avut în față. La Oradea – împotriva UTA-ei – giuleștenii au marcat doar după două contraatacuri și au beneficiat și de o decizie controversată la golul fantomă reușit de Stolnik.

Cu toate acestea, antrenorul Rapidului Cristiano Bergodi s-a declarat mulțumit de prestația băieților săi după partida încheiată la egalitate, 2-2.„Știam că UTA e un adversar dificil, cu un antrenor bun. A fost un meci bun dar e păcat să dai două goluri în deplasare și să iei tot două, e incredibul cum au dat golurile adversarii, primul după ce noi am avut contraatac și la a doua reușită nu am urmărit pe cel care a centrat. E un punct câștigat în deplasare, dar trebuia să câștigăm, am avut 2 – 1, în a doua repriză UTA nu a făcut nimic și pe final am riscat chiar să pierdem meciul atunci când am riscat dar am făcut multe greșeli. Cine a fost pe teren a jucat bine, eu nu vorbesc de cine e absent, nu stau să mă gândesc cum ar fi fost dacă era Rrahmani pe teren. Sunt mulțumit de cum a evoluat Stan, are doar 18 ani, este un copil, problema e că trebuia să fi gestionat mai bine jocul atunci când am condus din nou. Am dat două goluri frumoase, cu triunghiuri de pase, cu poarta goală, dar am luat două goluri prostești și asta a fost povestea meciului. A fost în general un meci bun făcut de ambele formații, nu am pierdut de 8 meciuri, mergem în continuare, presa vorbește de un complex în afara Giuleștiului pe mine nu mă interesează asta, mă interesează ce fac cu băieții și cum creștem.”

Rapidiștii rămân pe locul trei până la disputarea celorlalte meciuri din etapa cu numărul 13 însă riscă să fie depășită în clasament de Universitatea Craiova. „Toți suntem dezamăgiți la finalul meciului, la un moment dat credeam că vom câștiga, erau importante cele trei puncte de la UTA, dar rămânem cu unul și mergem înainte fără să facem tragedie. Am pierdut două puncte din păcate în această seară, dar sunt mulțumit de atac. Funshi este un jucător important, a fost criticat, Petrila a ieșit în evidență la acest meci, s-a mișcat bine prima repriză, încep și aripile să dea goluri, e foarte bine. Trebuie să analizăm cele două goluri primite dar sincer e ușor de analizat, știm unde s-a greșit. Trebuie să avem răbdare și sunt convins că acest rezultat nu ne va afecta moral pentru că e un punct luat după o prestație bună, cu două goluri marcate în deplasare. Trebuie să mai reglăm unele lucruri, să vorbim să nu mai greșim cum am făcut-o la goluri, băieții sunt dezamăgiți, credeau în această victorie și au făcut un meci”, a mai afirmat Cristiano Bergodi.

Chestionat despre prestația lui Claudiu Micovschi, jucător împrumutat de la Rapid, Bergodi a spus: „ Micovschi e un jucător bun, a ieșit în evidență la UTA. Avea nevoie de a juca, e titular meci de meci, e împrumutat. Îl știam de mulți ani din Italia, am considerat că e mai bine să meargă undeva unde să aibă ocazia să joace mai mult”.

 

foto: Mălina Guler

 

 

2 comentarii

  1. Limpezire în atac. Și jucători care promit, și joc coerent, cât permite și adversarul. Rămâne problema fundașul dreapta. Petrila e internațional, dar nici CAPUSA sau Rodrgues nu sunt chiar de aruncat. Toată echipa a luptat de fapt sa îndrepte greșeli de orientare și plasament la CAPUSA . Bun ar fi aici ceva aproape de Abeid. Plusul se îndreaptă spre Rednic, meseriașul complet de cartier, cautat mai mereu de bugete care plâng.!!

    9
    1
  2. Diferenta imensa, intre fazele controversate!
    1. Faultul lui Dumitraşcu, pare in afara careului. Se poate dezbate oricât.Plus , nu orice penalty inseamnă gol.
    2. La noi a fost gol. De acord că în primă fază, arbitrul sa zicem că nu putea să realizeze,da’ VARu, VARu’ domnilor…
    HAIDE UTA!!!

    9
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button