Glorii arădene

Old Boys UTA face spectacol și la Gurba + FOTO


Veteranii fostbaliști ai Aradului și-au continuat în weekend turneele prin județ. Gurba a fost de această gazdă primitoare pentru cei care au încântat și încântă în continuare privitorii cu prestațiile lor pe dreptunghiul verde.

O selecționată locală a fost adversara roș-albilor care s-au impus cu scorul de 6-2. În lista marcatorilor și-au trecut numele Bier (2), Ciubăncan, Burtea, A. Gligor și Toderaș, în timp ce pentru gazde au punctat Voștinar și Bun.

Lotul echipei fanion a fost compus din următorii jucători: Ovidiu Fador, Emil Șerban, Nicolae Mitu, Dorel Toderaș, Sergiu Bîlcea, Costel Bogoșel, Attila Bier, Nelu Besserman, Ali Calvin Tolmbaye, Marius Ciubăncan, Raoul Burtea, Alin Gligor, Daniel Husa și Marius Bozgan și Adi Negrău. Cei din Gurba au răspuns cu: Cornel Iasco, Pavel Cojerean, Daniel Bunaciu, Gabriel Tulcan, Ionel Cârja, Petru Voștinar, Delius Foltean, Nuțu Valea, Cosmin Bun, Florin Bîtea, Dorin Panda, Cosmin Cojeran, Cosmin Toader, Alin Fitero, Cosmin Olar și Cosmin Cociuba.

A fost încă o ieșire de succes, în care spectatorii prezenți au fost delectați de prezența noastră. Grupul nostru rămâne unul care atrage și ne bucurăm pentru că lumea nu ne uită. Personal, doresc să-i aduc mulțumiri lui Nuțu Valea, viceprimarul din Șicula, pentru primirea deosebită de care am avut parte. Old Boys UTA este un simbol și facem tot posibilul să onorăm invitațiile primite”, a declarat Dorel Toderaș, președintele Old Boys UTA Bătrâna Doamnă.

Din delegația arădeană nu au lipsit veteranii Biro, Sima, Jivan și Bedea, care au contribuit, cu poveștile lor, la întreținera atmosferei în celebra repriză a treia, susținută la localul „La Dani”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button