Minifotbal, futsal

Șimandul a condus la Timișoara, dar brazilienii CFR-ului și-au făcut apoi norma!

Cum era de așteptat, CFR Timișoara s-a impus fără probleme, cu 16-3, în fața celor de la Șoimii Șimand, în cadrul etapei a 5-a a Ligii 1 la futsal. După cum relatează colegii de la timisplus.ro, meciul s-a jucat cu doar 27 de spectactori în tribunele Sălii Constantin Jude de pe Bega.

Și, totuși, partida a început cu golul lui Andrei Cordoș, din minutul 4, doar că timișorenii au revenit rapid și au punctat de 8 ori până la pauză, prin „dublele” lui Da Silva Anderon, Almeida Souza, Toader și Wellington. 

Cordoș a mai înscris de două ori pentru „șoimi” și în partea a doua, doar că gazdele (care contează și pe trei jucători brazilieni) și-au făcut norma de 8 goluri, prin David, Almeida (3), Grosu, Anderson (2) și A. Buhăceanu.

Așadar, Șimandul bifează al 5-lea eșec din tot atâtea partide, golaverajul fiind și el descurajator: 10-71! ƒ„Nu este o problemă. Am luat-o la scor cu toate primele cinci echipe din România. Noi suntem în primul an. Ce obiectiv să avem? Realizarea unui punct. Dacă Clujul cu așa mare localitate… Noi suntem foarte mulțumiți. În primul an în liga a doua am făcut 2 puncte.  Avem obiectiv un punct în anul acesta. După aia o să fie mai bine. În al doilea an în liga a doua a fost mai bine. Majoritatea jucătorilor sunt copii, juniori. Noi avem doi seniori în echipă. Obiectivul nostru a fost să dăm goluri la echipele mari. Am dat 3 goluri, mai mult ca la ceilalți. Obiectivul e să dăm gol la fiecare meci. Nu ar fi nicio problemă dacă retrogradăm. Important e să ne bucurăm de fotbal, copiii să învețe, să crească. Asta e obiectivul nostru. Poate că facem mai multe puncte, dar nu vrem să punem presiune pe copii”, a spus profesorul Daniel Mărcuș, preluat de timisplus.ro

Șimandul a evoluat la Timișoara în formula: Darius Găleancu – Narcis Jurj, Andrei Cordoș, Paul Ujoc, Laurențiu Onaca, Dumitru Buruiană, Raul Tomuța, Dominic Cheta și Daniel Mărcuș.

Peste o săptămână, echipa din Șimand pornește, în sfârșit, cu șanse mari la victorie, căci o găzduiește pe penultima clasată, CSM Târgu Mureș, și ea fără fără niciun punct în acest sezon, dar din patru meciuri, deocamdată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button