UTA Arad

Meszar nu acuză arbitrii în cazul „golului fantomă” cu Rapidul: „Depinde din ce unghi te uiți la fază” și e mulțumit de evoluția echipei!







UTA a remizat (2-2) cu Rapidul la cea de-a 1200-a apariție pe prima scenă a fotbalului românesc. Importanta bornă a fost atinsă la Oradea și nu la Arad, pe „Francisc Neuman” unde se schimbă gazonul după doar trei ani de la inaugurare.


Plecând de la infrastructura bătrânei arene „Iuliu Bodola”, „oficialii” grupării arădene s-au confruntat cu destule probleme de organizare. Dacă FRF-ul și LPF-ul au dat „verde” restul discuțiilor sunt de prisos. E clar că nu există condiții de SuperLigă la Oradea, dar improvizațiile au ținut și trebuie să țină și cel puțin în următoarele două partide considerate acasă, cu U. Craiova, în Cupă și Dinamo, în campionat. „Un meci frumos. 2-2. Un rezultat de 2-2 nu poate să fie un meci prost. Deci ne bucurăm pentru că prima noastră acțiune la Oradea a ieșit, să zicem, cu bine. Am reușit să oferim spectacol. Totodată, am reușit să ne organizăm ca să nu fie probleme. Deci eu zic că, per ansamblu, este în regulă”, a spus Alexandru Meszar, conducătorul de facto al „Bătrânei Doamne”, pentru iamsport.ro.


La scorul de 1-1, pe finalul primei reprize, mingea trimisă de Stolnik din apropiere pare să fi depșit linia de poartă înainte de a fi degajată de Borza. Faza a stârnit revolta suporterilor utiști, dar Alexandru Meszar preferă să fie reținut și chiar este împăcat cu decizia „fluierașilor”. „Eu înțeleg în totalitate acea decizie pentru că și nouă, care ne uităm la reluări, ne este greu să spunem clar. Dacă a fost sau nu a fost. Dar arbitri prezenți în teren?! Iar cine cunoaște regulamentul știe că VAR-ul intervine la gol sau la orice fază. Dacă situația este clară, evidentă. În acest caz, nu putem spune că a fost evident, că depinde din ce unghi ne uităm la fază. Deci, din moment ce nu este evident, rămâne decizia arbitrilor din teren. Am văzut foarte multe poze, slowmotion-uri, dar <<goal-line-ul>> ar putea să spună dacă a fost sau nu. De data asta a fost decizie în favoarea Rapidului”, a adăugat Meszar pentru sursa menționată mai sus.

UTA nu mai pierde în SuperLigă de patru etape, dar nici nu câștigă. Până la finalul turului mai dispută trei meciuri în 11 zile, restanța cu Farul, de joi, deplasarea din runda a 14-a, de la Craiova, cu FC U și partida de la Oradea, cu Dinamo. „Suntem mulțumiți de evoluția echipei. Avem un joc tot mai bun, etapă de etapă. Deci nu numai meciul ăsta, ci și în meciurile anterioare s-a văzut că intrăm pe o linie normală și începem să avem un joc bun. Încet, încet, și jucătorii noi se acomodează. Deja vedem și faze unde se vede că omogenitatea încet, încet va fi normală”, a mai punctat Alexandru Meszar pentru iamsport.ro.



21 comentarii

  1. Cu scuzele de rigoare dar uneori diplomatia fina trebuie lasata la o parte…Oricine ar intelege daca s-ar intampla o singura data sau foarte rar,insa pe noi ne toaca marunt.Nu mi-ar ajunge timpul si spatiul ca sa insirui doar defavorizarile „pe fata” din ultimele perioade…
    Nu ne incalzeste cu nimic faptul ca se intampla si la altii..Pestele de la cap se impute.
    Aceste defavorizari ne-au luat prea multe puncte ca sa fim diplomati, sa nu ma indrept si la cartonase gratuite sau suspendari la maxim de perioada…
    Nimeni nu vrea circ si scandal,nu ne-ar face bine, doar ca cineva trebuie sa puna piciorul in prag.Noi,suporterii nu putem,deoarece am face rau clubului prin amenzi si suspendari de teren dar cine garanteaza ca arbitrajele impotriva noastra nu vor continua?Nimeni!

    20
    4
    1. Haideți dom’ le Giro.Curaj! Niciodata nu-i prea târziu,zău! Acest individ, care încurcă ițele la UTA, ar trebui să-si ia tălpăşița. De bun simț…! ?
      HAIDE UTA!!!

      8
      12
    2. Din nefericire, acest,Meszar,, chipurile ” , dorește binele echipei…, eu unul mă îndoiesc.
      A gol valabil, dar dacă toți tac Din gură.. înseamnă că nu a fost…
      Aici e vorba de bani mulți…case de pariuri…..sponsori de echipe…Da , toate merg așa cum trebuie..
      Trăim în România….
      Țară cu un popor fără coloana…..

      10
      2
    3. Din nefericire, acest,Meszar,, chipurile ” , dorește binele echipei…, eu unul mă îndoiesc.
      A fost gol valabil, dar dacă toți tac Din gură.. înseamnă că nu a fost…
      Aici e vorba de bani mulți…case de pariuri…..sponsori de echipe…Da , toate merg așa cum trebuie..
      Trăim în România….
      Țară cu un popor fără coloana…..

      6
      2
  2. Cred că dvs m-ați acuzat de un fel de destabilizare,atunci cănd spuneam că acest „…” ar trebui sa facă un pas în spate sau lateral sau aiurea,numa’ să iasă din peisajul UTA-ei.Cică nu ar fi în interesu’ clubului, acum,în mijlocul campionatului. Păi io, cu permisiunea dvs, aş zice că DIMPOTRIVĂ! ACU’ E MOMENTU’! Dacă e vorba de o bulversare,deşi ,SINCER!, nu văd o aşa mare pierdere, că doar nu e Perez?!, atunci ,ar fi bine sa fie INAINTEA injumătățirii punctelor?.

    8
    8
    1. Cu stima,puteti si dvs sa incercati sa va faceti propria echipa si sa va aduceti un Martian ca sa vi-l gestioneze.E parerea dvs contra altora.Nu mai repet din ce cauza,personal,nu imi doresc experimente pe UTA.
      Toate cele bune!

      16
      7
      1. Cred că ,deocamdată, CHIAR e vorba de un S.R.L. Acaparat de un cetățean si acoliții săi. Politici, au ba. În rest, vă respect opinia.
        HAIDE UTA!!!

        3
        2
    2. De ce iti doresti sa plece Meszar?
      Daca-mi spui cand a mai avut Aradul timp de 4 ani consecutivi echipa in Liga 1 dupa 1980? O fi avand UTA 6 campionate dar sa uitam ca au fost luate pana in 1970 , deci acum 50 ani.
      Din 2008, cand UTA a retrogradat in Liga a 2 a, pana-n 2013 de ce nu a preluat UTA dl Astefanoaie? Martian abia astepta sa o cumpere cineva.
      Sa vii acum dupa baraje ratate sa ai pretentii sa preiei o echipa de Liga 1…nu merci.
      Rapid are investitor si? Degeaba ai bani daca nu te pripeci la fotbal si mai mult de atat, nici nu te inconjori de oameni care stiu cat de cat. Cu tata lui Toto nu se face echipa in provincie.

      15
      12
      1. Să inteleg că asta-i ” pohta ce-ati pohtit-o”? Chinurile facerii? Sau titlu’ articolului? Imi pare rău…
        HAIDE UTA!!!

        1
        2
      2. Ce sa zic …penibil ii un cuvant prea frumos ,fata de ‘opinia’ ta

        0
        1
  3. De acum aprox 10 ani

    ,,De câteva minute s-au încheiat discuțiile de la masa rotundă organizată de Suporter Club UTA, în încercarea de a trece clubul UTA în mâinile lui Marius Țucudean. Giovanni Catanzariti era gata să renunțe la tot, dar Adrian Marțian și-a cerut înapoi creditarea. S-a schițat și o eșalonare, până în 2016, tot la șase lui prietenul lui Mutu urmând să primească 50000 de euro. Când totul părea „bătut în cuie”, Alexandru Meszar, reprezentantul celor de la Atletico s-a ridicat și a părăsit sala.

    „Nu putem accepta așa ceva. Am refuzat deoarece nu suntem de acord să-i dăm creditarea lui Adrian Marțian, deoarece preluăm destule datorii ale clubului UTA. Considerați că – în acest moment – oferta de la Atletico nu mai este de actulitate” – a spus Meszar.

    De fiecare data Meszar a mimat negocierea!

    6
    5
    1. Domnule..cred ca incurci varza cu slanina…Ce treaba avea Meszar pe vremea respectiva?
      Pt cultura matale(generala),clubul Atletico a fost fondat de catre dl.Cosma,bunicul lui George Tucudean si nu avea nici o legatura cu UTA…La vremea respectiva,UTA nu avea curent la stadion,nu avea echipament,apa era taiata,nu aveau nici macar materiale de antrenament,ca sa nu mai vorbim de sector juvenil…
      Sa clarificam ceva,din start…Nu UTA a dat spre Atletico,ci invers,total invers..Daca nu cunosti regulamentul,nu te scuteste de a scrie prostii…Un club afiliat,trebuie sa aiba cel putin 3 grupe de juniori afiliate FRF…Daca nu le are,trebuie sa imprumute…si de unde putea imprumuta UTA,daca nu de la Atletico?
      Meszar,domnul Meszar,nu a tinut Atletico,ci a tinut UTA vie prin aceste alipiri,altfel UTA nu ar fi avut academie,automat nici o clasificare ceruta…
      Vad ca se tace dar o spun eu acum,din nou si raspicat:la Atletico si UTA,nu se platesc taxe si cotizatii,nu se plateste echipament,cazari,transport la turnee oficiale…Interligi,etc…Cheltuieli enorme,chirii terenuri de antrenament ale primariei,baloane private….
      Ii invitam pe aceasta cale,pe oricine care crede ca asa usor se tine un club de prima Liga,cu bune si mai putin bune,sa iasa la interval,nu pe vorbe desarte si populism…
      DA..Merge familia mea la Oradea,mergem oriunde,in limita timpului disponibil,la fel cum am fost pe maidane satesti…
      Cel putin un punct la Hagi si apoi 3 la Craiova,cu Minamo sa-i executam…
      M-am saturat de negativisti,personaje anti-UTA,hateri la colt…

      5
      5
      1. Scriam că Meszar a mimat de fiecare dată negocierea. Nici la ultima negociere nu avea vreo calitate oficială, nu?
        Că vezi peste tot hateri numai pentru că îndrăznesc să aibă altă părere , e fix treaba ta, te caracterizează.
        Așa că nu o mai da la intors., numai pentru ați susține idolul.

        7
        6
      2. Citește și da mai departe, sunt vorbele idolului tau:

        La un moment dat am ajuns secundul lui nea Feri Tisza. După achiziționarea vestiarelor terenului de fotbal FZ, am intrat și în dreptul de folosință al terenului. Mi-am făcut club în 2002, CS Atletico Arad. Aveam o singură grupă. L-am văzut pe Dumitru Copil că e foarte talentat și am spus că pentru el îmi fac eu grupă. Nu am mai văzut până atunci un copil așa de talentat. Eu eram antrenor, președinte, tot… Era prima mea grupă pe care am luat-o de la zero. Am câștigat tot cu această grupă. Din acea generație, foarte mulți au ajuns la echipe bune. Țucudean, Chindriș sau Toc nu erau la Atletico, ci la UTA.

        2
        2
      3. Îți contrazici idolul?

        ,,M-am apucat de afaceri în fotbal, la proiectul Atletico, fondat de mine acum 20 de ani.”

        Cine crezi că spune asta?

        3
        3
  4. TUCUDEAN vrea sa bage bani la UTA. De ce MESZAR nu vrea o asociere cu el ? Ar fi o UTA. mult mai puternica. Si de ce domnule FERPLEI nu a-ti mai continuat la Atletico ? A-ti fost primul Presedinte fondator si raman foarte uimit cum de a-ti renuntat la acest proiect ? Sunteti om de fotbal ,aveti experienta mare in fotbal ,de asta are nevoie UTA.,oameni inimosi care stiu sa descopere talente. Cred ca, dupa cele spuse, GIRO a ramas perplex !!!

    0
    5
    1. ai inteles total gresit, Nelule … Tucudean nu rvea s abage bani la UTA,a re alte proiecte si investitii … Ferplei e un mic hater, nu el a fost la Atletico ci Meszar … nu ai citit bine, te-a debusolat El Profesor cu citatele lui

      1
      1
  5. D-le MESZAR cum sa fiti atat de indulgent cu arbitrii VAR ? Cum adica din ce unghi au vazut faza ? Si la TV. s-a vazut ca, a fost gol pe reluari. Borza a fost plasat dupa linia portii,deci el a respins mingea din poarta, cum dracu s-a vazit clar la TV. si aia cu Var-ul smecherii cu 3 televizoare in fata si cu o gramada de reluari nu au siguri, vrajeala de 2lei !!! Fiti domnule mai critic,iesiti la TV. cum iese Becali, Ieftimie, Sucu, Rotariu si aparati dreptatea UTA-ei daca sunteti Presedinte,nu mai fiti moale ,daca taci din gura ,asa se va intampla mereu,batjocora !!! Stai sa vezi cu Farul lui Hagi arbitraj .

    1
    1
  6. Asa este LUCIANE, scuzele de rigoare,am citit in graba si nu mi-am dat seama. Dar in llegatura cu TUCUDEAN sa stii ca, acum doua saptamani a dat un interviu in Gazeta sporturilor si a spus ca, ar fi dispus sa investeasca la UTA., numai la UTA. !!! Iti urez sanatate multa si noroc. FORTA UTA Arad si poate nevom bucura maine de un rezultat cat mai bun facut de baieti, FORTA UTA Arad !!!

    0
    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button