Gloria LT Cermei

Radu Popa continuă pe banca Cermeiului! Bulza: „Avem încredere în el și în băieți, clasamentul e mincinos! Batem Ineul și Socodorul!”





La finalul meciului cu Avântul Periam, pierdut în minutul 90 de Gloria Lunca Teuz Cermei, Radu Popa și-a anunțat plecarea de pe banca „sămădăilor”. E o decizie venită pe fondul rezultatelor modeste ce s-au acumulat pe tot parcursul turului seriei a 8-a a Ligii a 3-a, rezultate ce îi plasează pe cermeiani pe ultimul loc în clasament, cu doar 5 puncte acumulate.

Weekendul a fost un sfetnic bun la Cermei, iar conducerea clubului și antrenorul Radu Popa au căzut de acord să meargă pe continuitate, mai ales că sâmbătă au derby de supraviețuire cu vecinii de la Ineu, care sunt pe locul 9, cu doar un punct mai mult acumulat. „Într-adevăr, lipsa rezultatelor a creat discuții la nivelul vestiarului, culminând cu demisia – la cald – a antrenorului Radu Popa. Ieri am avut primul antrenament și am discutat despre cele întâmplate, e vorba și de mult ghinion, atâta timp cât pierdem din nou puncte în ultimele minute și am decis să mergem mai departe în aceeași formulă. Am toată încredere în Radu Popa, în băieții care alcătuiesc lotul, știu că pot mult mai mult și că ne vom reveni rapid. Mai sunt șase meciuri până la finalul anului, putem să facem puncte, clasamentul este mincinos. Astăzi după antrenament avem și un moment de socializare, la un pește. Avem câteva zile în care ne vom pregăti în liniște, ne vom concentra la ce avem fiecare de făcut și vom câștiga meciul cu Ineul. Iar cu moralul ridicat vom trece și de Socodor, în al treilea meci consecutiv acasă”, susține Petre Bulza, președintele Gloriei Lunca Teuz.

Formația din Țara Sămădăilor a pornit la drum în noul sezon după trei săptămâni de antrenamente, într-o formulă mult schimbată față de sezonul trecut. A fost schimbat 70% din lotul de jucători, Radu Popa și Adi Piț și-au asumat conducerea tehnică, supervizați de Roland Nagy, din postura de director tehnic.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button