UTA Arad

După meciurile cu CFR Cluj și FCSB, George Găman o fluieră pe UTA și cu Farul!




Comisia Centrală a Arbitrilor face o obișnuință din a-l delega pe George Găman la meciurile UTA-ei împotriva echipelor cu pretenții de titlu în acest sezon. După confruntările de pe teren propriu ale arădenilor cu CFR Cluj (1-3) și FCSB (2-1), „centralul” craiovean va conduce și confruntarea echipei lui Mircea Rednic în restanța de joi seara (ora 20), de la Ovidiu, cu Farul Constanța.


În precedentele jocuri din acest campionat la partidele „roș-albilor”, Găman a dat un penalty împotrivă (cu CFR) și unul pentru (cu FCSB), acesta din urmă iscând furia lui Gigi Becali. Dar nu neapărat împotriva arbitrului de centru, ci al celui de la VAR, Szabolcs Kovasc, fratele lui Istvan Kovasc, arbitrul fiind considerat de patronul vicecampioanei un prieten al echipelor din Cluj. Iar ca să revenim la Găman, acesta a și eliminat de pe teren doi jucători ai FCSB-ului, pe Pantea și Coman, cu ocazia singurei înfrângeri a celor de la FCSB în acest sezon al SuperLigii.

Joi seară, la Farul – UTA,  George Găman va fi asistat de Mircea Orbuleț (București) și Adrian Popescu (Râmnicu Vâlcea), iar rezerva celor trei va fi Valentin Porumbel, din Oltenița (Călărași). Vor veghea din Camera VAR Sorin Costreie, din Voluntari și Andrei Moroiță, din Ploiești.

Observator de arbitri este vâlceanul Augustus Constantin, iar delegat LPF, Ion Cățoi, din București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button