UTA Arad

Ofosu devine „Mister assist” în „alb-roșu”: „Am avut ocazia să ne distanțăm avem nevoie de o victorie ca să ne descătușăm”

Mircea Rednic a simțit creșterea de formă sportivă a lui Reagy Ofosu și l-a titularizat în deplasarea UTA-ei la Ovidiu, cu Farul, în restanța din etapa a 5-a. Neamțul a pasat la ambele goluri ale arădenilor, dar a și ratat o ocazie destul de mare la centrarea lui Micovschi.

Experimentatul mijlocaș de bandă adună deja trei „assisturi” stagionale, după cel cu Rapidul de acum 6 zile, de la Oradea. „A fost meci greu, am suferit, păcat că nu am reușit să ținem de avantaj și am luat doar un punct. Înainte de meci am simțit că a venit și vremea noastră să câștigăm și am fost aproape. Am avut ocazia să facem 3-1, să ne distanțăm, dar a trebuit să ne mulțumim cu un punct. Cu siguranță suntem mai bine de la meci la meci, avem nevoie de o victorie ca să ne descătușăm, să fie un nou început. Este un program aglomerat, trebuie să ne recuperăm bine și vom încerca și în meciul viitor să obținem cele trei puncte”, a spus Ofosu după confruntarea cu campioana României.

Neamțul cu origini ghaneze a fost schimbat de Rednic după 62 de minute. „Nu l-am lăsat până la final pe Ofosu pentru că, din punct de vedere fizic, nici el nu e ok. A venit târziu, are nevoie de jocuri, de ritm. E prima oară când joacă titular, a făcut-o foarte bine”, a spus antrenorul „roș-albilor” despre ceea ce ar trebui să devină noua sa „aripă” stânga titulară.
Articole de la JOHNNYBET
4 comentarii

 1. La cum am jucat in prima repriza cu Farul, e doar o chestiune de timp pana vom castiga si noi o partida. Si ma hazardez sa spun ca o sa avem si partide castigate de o maniera clara, la 2-3 goluri diferenta. Aratam din ce in mai bine ! Bravo Rednic ! Bravo baieti !

  22
  0
 2. Așteptăm de o vreme jucători nu numai niște pasaporturi de video. Frustrarea apare când cu salarii și prime onorabile dai de refuzații fenomenului. Samsarii care merg în târgul ,, bourasilor ” cu ochi dumnezeiești propun și nu te obliga. Greșeala e ca din târg nimeni nu vrea sa plece cu mana goala. Sa nu fie mai prejos ca vecinul. Se pare ca UTA, a început sa fie mai atenta în,, iarmaroc”..

  12
  1
 3. iarăși vorbesc aici cei care ieri înjurau UTA ȘI ACUM O IUBEsc…MERGETI LA PESCUIT!!!, FOTBALUL ESTE GREU, mai ales pentru voi care stați doar in fața televizorului și ăla alb negru! și înjurați pe Meszar!

  1
  2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button