UTA Arad

Micovschi a spart gheața la UTA: „Un sentiment plăcut, mai ales că am reușit să marchez contra campioanei României”





Sosit sub formă de împrumut de la Rapid, Claudiu Micovschi (24 de ani) și-a câștigat rapid un loc de titular la UTA. Mai mult, a reușit să și-l păstreze după evoluții în general peste media echipei, iar astăzi a venit și primul gol pentru fotbalistul orădean în tricoul „roș-alb”.

„Mico” a tăiat tot terenul din dreapta (acolo unde a jucat timp de o oră de joc cu Farul”), a beneficiat de pasa filtrantă a lui Ofosu și l-a bătut pe Aioani cu un șur în cros ce s-a dus în plasa laterală. „Este un sentiment plăcut, sunt emoționat, mai ales că am reușit să marchez contra campioanei României. Din păcate, din nou nu am reușit să aducem acasă victoria, e a treia oară la rând. A fost un meci dificil, pe un teren greu, asta a fost, deja trebuie să ne gândim la meciul următor, cel de duminică. Programul este un pic încărcat, jucăm peste trei zile, din nou un meci în deplasare, la Craiova, după care avem miercuri, în Cupa României. Asta este, ne adaptăm”, a precizat mijlocașul de bandă al lui Rednic. De altfel, tehnicianul arădenilor s-a arătat foarte mulțumit în special de transferurile lui Fabry și Micovschi.

Ca și colegii săi care au au vorbit la flash-interviuri după meciul cu Farul, Micovschi susține că UTA e un drum ascendent. „În momentul de față se vede că echipa crește de la meci la meci și cu toții așteptăm momentul în care vom câștiga. Oricum, trebuie să continuăm pe același drum, pentru că în ultimele meciuri am jucat foarte bine și, poate, cu puțin noroc reușim să o băgăm mai des în poartă. Iar eu îmi doresc din tot sufletul să ajut cât mai mult această echipă și să dau ce am mai bun”, a mai afirmat Claudiu Micovschi.

Orădeanul a ajuns la 570 minute stagionale la UTA din 630 posibile.

4 comentarii

  1. Surprinși de jocul bun, Farul, noi, și digi. Se putea mai mult, dar nu ne putem supăra pe apărare, toate echipele au probleme inclusiv FCSB. Ne interesa atacul deocamdată care urgent a trecut de la 8 la 12 goluri. Suntem tot pe locul vechi, dar pe 5, 6 la joc. Evidentiat antrenorul. Munca lui și a staff-ului se vede. Fiecare meci va avea alte repere. Important e ca lotul în ansamblu e valid dar mai cu seama gata de evoluții bune.

    22
    0
  2. De acord, s-a gresit absolut copilareste la cele doua goluri inscrise de Farul si nu a-si grabii sa blamez exclusiv aparatorii si portarul, cit mai ales lipsa totala de concentrare a atacantilor sau mijlocasilor cu sarcini precis trasate, chemati sa dubleze densitatea in careul nostru la fazele fixe.

    Evident avem o mare problema cu pozitionarea fizica in careul propriu a mijlocasilor sau atacantilor desemnati cu atributiuni pe faza defensiva in raport de adversarul desemnat, in regim strict de om-la-om.

    Aceasta deficienta majora nu este de ieri, de astazi, este o boala foarte veche la UTA, pe care nici-o banca tehnica de la promovare incoace n-a sesizat-o si n-a adresat-o pina in ziua de astazi. Poate n-ar fi rau ca Mircea Rednic sa se gindeasca la posibilitatea completarii bancii sale tehnice cu un antrenor secund cu experienta internationala, specializat exclusiv pe faza jocului defensiv, ma gindesc la un Goian, Bumbescu, etc

    Altfel, ce mi-a placut foarte mult astazi, a fost reactia promta si rapida a UTA-ei dupa fiecare gol egalizator al Farulului, preluind de fiecare data RAPID conducerea pe tabela de marcaj. Asta este un mare lucru sa fii capabil sa intorci promt si rapid momentum-ul jocului, practic sa dai o lovitutura letala adversarului in moalele capului si sa-i transmiti acestuia un mesaj pshihologic FOARTE CLAR, si annume ca tot ceea ce face el, tu poti sa-l faci mult mai bine si mai rapid ! Aceasta atitudine reactiva prompta si rapida ne poate aduce multe victorii in viitorul apropiat !

    Prima repriza, exceptionala, insa trebuie sa fim in stare sa ducem si sa mentinem acest ritm undeva la 120 minute !

    Jucatorii care au facut diferenta astazi, Ofosu, Micovschi si Fabry desi eu unul nu cred ca ultimul a fost neaparat in cea mai buna zi a sa. Sa speram ca se revansaza impotriva celor de la FC U Craiova.

    6
    2
    1. Aici e și miezul problemei , la fizic. Tehnic sau luptător, la jucător se pune problema pe cât timp efectiv se întinde randamentul lui maxim. Sunt jucători buni de o repriza, alții spre 80 de minute, etc. Randamentul scade, scade și atenția. La aceste momente intervine antrenorul. Apoi apărătorii se aleg târziu în juniorat, retrași și ei din mijlocași sau chiar atacanți. Nimeni din pusti nu vine la fotbal sa fie fundaș stânga. Post important ca și o extrema de valoare.! Mirajul Mbappe ori Haaland, Ronaldo, e mult prea mare.!

      10
      0
  3. Sa nu uitam ca noi n-am fost in niciun cantonament in timp ce alte echipe, chiar si nou-promovata Otelul, au fost chiar si-n doua in vara.
    Apoi ne-am strans cum ne am strans. Unii jucatori vin dupa luni bune fara joc oficial.
    De mult n am vazut o prima repriza asa buna a UTA-ei.
    Poate recuperam cantonementul la iarna undeva la munte, nu la soare si caldurica.

    4
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button