Sporturi de contact

Takeda Arad – de 26 de ori pe podium la Cupa României de Taekwon-do I.T.F, organizată impecabil la Sala Sporturilor Victoria!

Timp de trei zile, între 20 și 22 octombrie, Sala Sporturilor „Victoria” a fost gazda a – probabil – celei mai de anvergură competiție sportivă a anului 2023 organizată în orașul nostru. Cupa României de Taekwon-do I.T.F a adunat 773 de participanți de la 33 de cluburi din țară. ACS Puma Sibiu, ACS Liga de Est Vaslui și ACS Wolf Oradea au fost grupările ce au adunat cele mai multe medalii, dar nici gazdele de la Takeda Arad nu au avut un bilanț tocmai rău, dimpotrivă.

Elevii lui Adrian Merlan au urcat de 26 de ori pe podiumul de premiere, pentru 8 medalii de aur, 7 de argint și 11 de bronz, la diferite categorii de vârstă, după cum urmează:

Aur

Raya Cășuțiu – trei medalii la probele de luptă, tehnici speciale si speed kick

Azra Cășuțiu – luptă

Amedeea Rațiu – luptă

Darius Dihel – luptă

Diana Duralia – luptă

Celia Gorea – luptă

Argint

Celia Gorea – speed kick

David Stan – luptă

Daniel Klein – luptă

Selena Stan – luptă

Andrei Pavel – luptă

Victor Niță – luptă

Alexandru Bordea – luptă

Bronz

Daria Galici –  luptă

Casian Beserman – luptă

Damian Dreciu – luptă

Andrei Mârne – luptă

Laura Jiva – luptă

Markus Vultur – luptă

Daniel Stan – luptă

Vlad Sărsan – luptă

Alicia Drăgoiu – luptă

Răzvan Bodnărescu – luptă

Norbert Agud – luptă

Takeda – la înălțime în calitate de organizator

De menționat ar fi că 42 dintre cei 62 de participanți din partea Takeda s-au aflat la primul concurs oficial din carieră. „Felicitări tuturor sportiviilor, mulțumesc părinților pentru implicarea de care au dat dovadă” – a transmis Adrian Merlan.

Festivitatea de deschidere a competiției a fost onorată cu prezența și de deputatul Sergiu Bîlcea, care și-a manifestat apreciarea pentru Adi Merlan și ceilalți parteneri ai săi pentru organizarea unei competiții de o asemenea anvergură. Cosmin Oprescu, președintele Federației Române de Taekwon-do ITF, a fost prezent și el la Arad, unde și componenții lotului național au făcut spectacol prin prestațiile lor.
Articole de la JOHNNYBET
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button