Progresul Pecica

Pecica a rămas în picioare cu Bihorul mulțumită lui Nortey și sâmbătă vrea toate punctele cu Periamul! „Cel mai frumos gol din carieră, acum trebuie să mai urcăm în clasament”

Chiar dacă nu a câștigat pe teren propriu cu FC Bihor, Progresul Pecica a făcut un meci bun și a obținut un rezultat pe măsură, atâta timp cât a jucat mai bine de o oră de joc în zece oameni. A ieșit un spectaculos 2-2 în fața liderului neînvins, asta și mulțumită execuțiilor de la distanță ale lui Luca Bodri și Fred Nortey.

F. Nortey: „Golul meu a adus un egal cât o victorie și îmi dă încredere și putere să continui”

Ghanezul de 22 de ani împrumutat de la UTA la Pecica, precum Nasiru și Shiando, a marcat în minutul 88 al disputei cu orădenii cu o „torpilă” de la 30 de metri lateral stânga ce a mușcat din bara de la colțul lung înainte de a merge în plasă. „Golul cu FC Bihor a fost cel mai frumos gol din cariera mea, nu îl voi uita niciodată. Am muncit din greu în acel meci, a fost un adversar foarte puternic. După ce am luat golul al doilea am simțit că nu merităm să pierdem și că trebuie neapărat să marcăm. Am avut inspirație, mi-a și venit bine mingea, nu am ezitat și am tras cu sete. Când am văzut traiectoria mingii și cum intră în poartă am simțit cum explodez de bucurie. Treaba mea sunt golurile și pasele de gol, vreau tot timpul să-mi ajut echipa și să ne bucurăm împreună de victorii. Golul meu a adus un egal cât o victorie, iar pentru mine este un moment extrem de important care îmi dă încredere și putere să continui, cred că mai am multe de arătat în fotbal. Antrenorul și colegii m-au primit foarte bine, ne înțelegem ca într-o familie și sunt sigur că vom avea rezultate bune împreună”, ne-a declarat Nortey.

„Am făcut o alegere bună să vin în România, la UTA, chiar și la Pecica”

Fundașul stânga a profitat și de absența lui Aldan și și-a câștigat un tricou de titular la Pecica. Însă, obiectivul său și al colegilor sosiți prin intermediul agentului Cristian Hosu din Africa este să se întoarcă la UTA și să fie o variantă pentru SuperLigă. „UTA este un club profesionist, fac treabă tot mai bună, vor veni și rezultatele. Sigur că mă uit cu un ochi și la ce fac ei și dacă voi primi o șansă în iarnă sau în vara să merg înapoi, voi fi pregătit să fac față în Superligă. Meciurile de la Pecica mă ajută să mă dezvolt ca fotbalist. Am făcut o alegere bună venind în România și la UTA, chiar și la Pecica, este mediul propice pentru mine, acela de a-mi împlini visul de a deveni un fotbalist mare”, a adăugat fundașul lateral al lui Dan Stupar și Bogdan Bozian.

„Cu Periamul trebuie să ne facem jocul și să câștigăm meciul pentru a mai urca în clasament”

Pentru Pecica urmează un meci pe teren propriu cu Avântul Periam, formație din partea a doua a clasamentului pe care Progresul a bătut-o în runda inaugurală din acest sezon, cu 3-2, revenind de la 1-2. „Personal, nu cunosc prea bine adversarul, dar antrenorii vor pregăti meciul foarte bine, sunt convins de asta. Ca de fiecare dată, trebuie să ne facem jocul și să câștigăm meciul pentru a mai urca în clasament, căci în ultima vreme am cam pierdut puncte”, a mai transmis ghanezul.

Pecica – Periam se joacă sâmbătă, de la ora 15, pe arena din „Pădurice” și va fi transmisă în direct pe youtube de colegii de la Radio Zestrea. Shiando este suspendat după eliminare cu Bihorul, dar revin la dispoziție Wild și Bozian. Aldan, Nasiru și Borcea nu sunt refăcuți 100% și ar putea fi menajați în vederea partidei de Cupă, de miercuri, cu FC Hermannstadt, tot de la Pecica.

Formații probabile:

Pecica: Zamfir – T. Bodri, Wild, Gomboș, F. Nortey – Arsene, Moraru – Răchită, L. Bodri, Adamcsik – Capătă.

Periam: Gârlea – Baeram, R. Mureşan, Popescu, Mager – Oancia, Mânecan – M. Filip, Stefanciuc, Viașu – Baranyi.

Arbitri: Leopold Herczeg – Cristian Bumb (ambii din Băcia – Hunedoara) – Răzvan Spătar (Sibiu)

Observatori: Răzvan Nistoran (Reşiţa), Emanoil Popescu (Târgu Jiu)

Link

 

FOTO: Sorin Dan Cârstea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button