UTA Arad

Hagi nu a fost mulțumit de faza defensivă a Farului, dar crede că ar fi meritat mai mult din meciul cu UTA: „La cât fotbal am produs…ce să facem?”





Farul a luat un singur punct din restanța cu UTA și avansează timid pe loc de play-off în SuperLigă, dar așteptările lui Gheorghe Hagi pentru restanța de joi seară, de la Ovidiu, erau cu totul altele. „Regele” a recunoscut că echipa sa a făcut un meci modest pe faza defensivă, dar, chiar și așa, susține că ar fi meritat mai mult după ceea ce a produs echipa sa pe faza ofensivă.

„Decarul” Generației de Aur a comparat partida cu UTA cu cea cu Universitatea Cluj, însă doar pe faza de atac. „Două meciuri, aceeași istorie, am produs mult fotbal ofensiv și data trecută. Doar că, cu U. Cluj, am jucat bine și defensiv, azi nu s-a întâmpla asta. Nu s-a alergat, nu s-au câștigat dueluri, am făcut niște greșeli și din cauza asta cred că am primit goluri. În schimb, ofensiv am făcut mult, dar totuși doar două goluri cred că e puțin. Ca și cu U. Cluj nu am dat gol la cât fotbal am produs, la câte ocazii am avut, ce să facem? Din păcate, trebuie mai multă calitate acolo sus, poziții, disciplină mai multă și ideea că, ușor-ușor, trebuie să revenim. Am făcut o ședință cu jucătorii, le-am zis lucrul ăsta, că nu e bun drumul pe care suntem. Sunt mici detalii care ne fac să mergem într-o direcție. Greșim și după aceea în teren ratăm, nu ne iese, ne supărăm, dăm din mâini în loc să ne vedem de următoarea și următoarea fază până marcăm goluri, cum a fost anul trecut. Era excepțional dacă marcam 3-4 goluri și câștigam meciul, cum am făcut anul trecut, dar, din păcate, cred că datorită unor mici detalii pierdem pozițiile, nu suntem în gura porții, ultima pasă o dăm numai la adversar și șuturile afară. Trebuie să crezi în ceea ce faci, să fii convins că faci bine și atunci lucrurile or să iasă”, a spus Gică Hagi după partida cu „Bătrâna Doamnă”.

„Regele” a dat de înțeles că este pregătit să mizeze în viitorul apropiat pe mai mulți jucători din academie. „Mai am vreo 10 jucători de la copii pe acolo, care așteaptă să-i bag să joace. Stați liniștit că poate sunt mai buni, poate merită. Orice se întâmplă e o ocazie pentru celălalt, așa că înainte de meci nu m vorbit despre cei cinci jucători care lipsesc, jucători importanți, plus doi foarte tineri, mult mai tineri decât ceilalți care au fost în teren astăzi și care au intrat. Louis (n.a. Munteanu) e obosit, nu era încă foarte proaspăt, pentru că el a venit dintr-o pregătire în care n-a avut meciuri, a venit, a jucat multe meciuri. L-am debutat pe Doicaru pentru că Mazilu s-a îmbolnăvit cu o zi înainte de meci. Lucrăm, încercăm tot timpul să producem ceva, nu ne simțim campionii României și cei mai buni. Anul trecut ne-a mers extraordinar, au fost chestiuni de mici detalii, anul acesta am suferit la acel aspect și sperăm să reglăm lucrurile, să mergem înainte, pentru că, cu siguranță, drumul va fi greu și niciun meci nu e ușor în prima ligă”, a adăugat managerul lui Farul.

Dacă UTA a rămas pe locul 14 în SuperLigă după punctul de azi, pe Farul remiza a urcat-o de pe poziția a 7-a pe a 5-a, de play-off.

FOTO: prosport.ro

4 comentarii

  1. Jucătorii lui Hagi nu sunt chiar toți stele. Produc fotbal, ca trebuie sa respire și adversarul. Tot introduce juniori debutanți cu speranțe. Aceștia sunt ușor anulați de echipe cristalizat, cum am spus eu, de 100 de minute randament stabil. UTA, încă în formare, și tot le-a pus probleme. Apoi la noi nu exista nume, chiar Budescu, care nu pot bate o echipa. Joaca, dar nu știi, ce iese. Hagi ca ar fi dat 3,4 goluri. Bine. ȘI UTA, chiar… 5.!!

    17
    1
  2. Cand ii pleaca Budescu sau scade in randament si dc nu ar face blaturi, Farul e o echipa de mijlocul clasamentului, sub Hermanstadt, Petrolul sau U Cluj.
    Chiar sub noi daca incepeam campionatul cu echipa asta si plecam intr un cantonament. Poate recuperam la iarna la munte. Nu Antalya la caldurica.

    5
    0
  3. Fantazam și noi când ne e bine. Un lot la UTA, demn de public, de stadion, de renume. Când te gândești de unde s-a pornit. Și prin C, parca nu ne mai ajungea timpul de ieșit la soarele elitei. Pe terenuri,, pavate ” cu gropi cu tricouri nereprezentative, și jucători care știau ca vor fi schimbați la prima promovare, UTA, dacă nu a strălucit, nici nu a stins lumina unei existente

    9
    1
  4. Domnul HAGI nu este fairplay . Cum poti sa spui ca, echipa ta putea inscrie 3 -4 goluri si ca, ai produs fotbal in acest meci ? Domnule HAGI, ai, a-ti avut noroc cu carul in prima repriza, trebuia sa fie 3-4 la 1 pt. UTA. la ce ocazii a avut,de asta nu iti amintesti ? A-ti dat doua goluri pe greselile mari ale fundasilor UTA-ei din faze fixe in rest ce mare branza a-ti facut ? Posesia mingiei plimbata de colo colo si finalizare ioc !!! Daca nu era Budescu la Farul, erati in zona play-out. Daca aveai echipa mare cum zici tu, te calificai in grupele Conference Liqe si nu te batea o echipa usoara ca, Helsinki !!! FORTA UTA Arad.

    3
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button