UTA AcademieUTA Arad

Utiștii se întorc cu 5 puncte din 9 din „fieful” lui U. Cluj în play-offul Ligii Elitelor! Juniori mari câștigă pe Bega, dar în play-outul Ligii de Tineret!


Pentru patru dintre echipele Academiei UTA a început faza secundă a întrecerilor naționale în care sunt angrenate. Doar copiii de la U14 încă dispută faza regulară a Ligii Elitelor și a pierdut cu 3-1 la Cluj, cu CFR-ul, în timp ce restul au jucat în play-off și în play-out și nu au cunoscut gustul îngrângerii. Trei dintre ele s-au deplasat tot la Cluj, dar pentru confruntările cu Universitatea.

Liga de Tineret (play-out): LPS Banatul – UTA 0-2

Băieții lui Ciubăncan și Botiș au câștigat prima partidă din play-out pe terenul „lanternei roșii”. „Roș-albii” au câștigat cu 2-0 în fața celor de la LPS Banatul, grație golurilor reușite de Nica și Ekmekci. Primul unsprezece: Neag – Purdescu, Joldea, Iurasciuc, Hara, Curtuiuș, Vâlcu, Maghiar, Olăroiu, Nica, Ekmekci. Pe parcurs au mai intrat și Hodoșan, Iancu, Tolcea și Ancateu. Etapa viitoare, roș-albii, care au ajuns pe locul 3 în clasamentul play-outului, se vor deplasa la Sfântu Gheorghe, pentru meciul cu Sepsi OSK.

Liga Elitelor U17 (play-off): Universitatea Cluj – UTA 2-2

Juniorii sub 17 ani au debutat cu o remiză faza play-offului în seria de vest. Utiștii au jucat la Cluj, cu Universitatea și au trebuit să se mulțumească cu un 2-2, căci gazdele au egalat cu 5 minute înainte de final. Pentru UTA au marcat Rusu și Șiclovan. Mihai Petcuț și Costel Bogoșel au apelat la: Roșu – Nițu, Marinescu, Grozav, Măgulean, Calotă, Rusu, Indreica, Șiclovan, Felea, Huc. Au mai jucat Ștef, Muntean, Crainic, Centye și Basa. Etapa viitoare, roș-albii se deplasează la Timișoara, pentru duelul cu Ripensia. Arădenii sunt pe locul 5, dar la doar 3 puncte de locul 1, ocupat de U. Craiova.

Liga Elitelor U16 (play-off): Universitatea Cluj – UTA 0-0

Tot pe terenul „șepcilor roșii” au jucat și echipa U16 și tot în play-off, dar fără șanse la calificarea în faza semifinală. Și, totuși, UTA a obținut un rezultat bun, 0-0, cu Universitatea care este în luptă directă la vârf cu U. Craiova și Viitorul Cluj. Arădenii, antrenați de Sandu Gaica, Radu Mărginean și Adi Ungur au început meciul în următoarea formulă: Cutean – Vereș, Ancateu, Ene, Berar, Leca, Hodoșan, Bărbat, Tolcea, Iancu, Baba. Au mai jucat Corchiș, Păduraru, Dolga, Ronai, Cîrlan. Etapa viitoare, aceștia vor juca în deplasare la Politehnica Timișoara.

Liga Elitelor U15 (play-off): Universitatea Cluj – UTA 2-4

Echipa antrenată de Dinu Donca și Alex Nistor ține pasul cu U. Craiova în play-offul Ligii Elitelor U15, după succesul cu 4-2 în deplasarea de la U. Cluj. Scorul la pauză a fost 1-1. Pentru roș-albi, Ile a reușit un hat-trick, iar celălalt gol a fost înscris de Dogan. Primul unsprezece a fost format din Șuli – Gherman, Barbu, Sabău, Mărgan, Sherzad, Dogan, Spătariu, Ile, Orădan, Tomoioagă. Au mai jucat Antochi, Pelău, Pârvu și Sandu. Etapa viitoare, UTA joacă tot în deplasare, la Craiova, unde îi va întâlni pe cei de la CSJ Știința U Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button