UTA Arad

Mircea Rednic, despre jucătorii săi: „Sunt prea cuminți față de cei care au plecat”; Care e ultimul transfer la UTA?







UTA a făcut o adevărată revoluție la nivel de lot în această vară. Au plecat peste 20 jucători și au venit tot atâția, iar Mircea Rednic se trezește azi în postura să afirme că actualul său lot este prea cuminte.


Se știe că „Puriul” nu a agreat comportamentul unor jucători precum Batha, Roger, Cascini sau Ubbink, care ar fi pus mereu banii pe primul plan sau, în cazul albanezului, nu a oferit respectul cuvenit în relația jucător – antrenor. Iar acum, actualii elevi ai lui Rednic s-ar afla la celălalt pol. „Atmosfera e bună, sunt prea cuminți față de cei care au plecat, aș vrea un pic și eu să mai facă câte o prostioară. Ei sunt concentrați acum pe meci și pe rezultate. Din punctul ăsta de vedere, și căpitanii au reușit să țină lucrurile sub control, să nu se formeze găști. Dar depinde și de antrenor, care să simtă când să le spargă. Suntem și mult timp împreună, am fost plecați vreo săptămână în deplasare, poate chiar le prinde bine că sunt tot timpul, eu știu, în joc de glezne. Și în perioada de pregătire eu prefer să fac cât mai multe jocuri, pentru că acolo aproape totul e complet și te pui în situația de joc. Și ne va prinde bine și meciul ăsta de Cupă, ținând cont de ceea ce urmează. O să avem două meciuri acasă și trebuie să luăm maximum de puncte ca să mai visăm și noi, să mai avem voie să visăm”, a spus Mircea Rednic la conferința ce a prefațat meciul de Cupă de miercuri seara, de la Oradea, cu Universitatea Craiova.


Andrei David urmează să semneze cu UTA: „A acceptat oferta noastră, mai sunt mici detalii”

Cu aceeași ocazie, antrenorul UTA-ei a anunțat încă un transfer pentru echipa sa. Andrei David ar fi acceptat oferta clubului arădean, care mai are de verificat situația legată de plata unor eventuale grile de formare către Fiorentina, vrând – totodată – să se asigure că mijlocașul de 20 de ani se încadrează și în regula Under. „David încă nu poate să joace, dar o să îl facem. Încă mai vrem să verificăm niște acte, să fim siguri că nu vom plăti grila, deși ni s-a garantat că nu vom face nicio plată. Apoi, vrem să fim siguri că putem să îl folosim ca Under, dar am înțeles că totul e în regulă și aici. Mai sunt mici detalii, a acceptat și oferta noastră, e una corectă. Nu e cu nimic mai presus decât cei care sunt acum în lot, are calitate, va semna curând cu UTA”, a adăugat Rednic.



Cristi Mihai – Casemiro de Arad

Și apropos de mijlocași sub vârstă, antrenorul „Bătrânei Doamne” i-a găsit o poreclă lui Cristian Mihai, unul dintre marile câștiguri ale echipei arădene de câteva etape încoace. „Casemiro îi zic eu, după cum merge. Mai greșește, sunt lucruri care se învață. Niciodată nu joci într-o zonă unde nu vezi, niciodată nu faci alunecare într-o zonă unde nu vezi, cum a fost cazul din meciul cu Sepsi”, a spus Rednic, care l-a debutat la Galați pe fotbalistul arădean de 19 ani, în runda inaugurală a acestui sezon.

8 comentarii

  1. A mai aparut o bijuterie, am mai cistigat un jucator. Cu timpul se va maturiza si daca va fi sanatos si serios are un viitor frumos si rodnic.

    16
    0
    1. Avem jucatori tineri de perspectivă foarte buni ! Sper să ramina serioși și cu picioarele pe pămînt !

      12
      0
  2. Nea Mircea….Sper ca nu ti-ar fi dor de o perioada a elefantilor cheflii(Stratila,Ciuca&co) care sarbatoreau infrangerile cu chermeze pe la Bou Rosu sau cei mai recenti pe la restaurantul lui DJ Keseru din Oradea..
    Nu spun ca „o facuta” nu poate fi uneori,dupa victorii,oameni sunt si ei,ce naiba,dar pe teren sa manance jar!Hai noroc si sanatate!
    O bere,doua in cinstea lui Vanterica..:-)))

    11
    5
    1. Mersi giruta, sănătate ?️?, fi iubit, Dinamo tre bătută, echipă ce trebuia desființată la fel ca victoria, FC Olt, etc, hai UTA, hai ARADUL ?️?

      5
      0
  3. Rednic în căutarea unei calități egala cu dorința lui autodepășire. Are calitate latenta, în așteptare. UTA,, aria optima de vise împlinite. Hunedoreanul , primit cu bucurie de miriștea câmpului cosit proaspăt, gata de implanturi. E precursorul tehnicienilor locali care vor da,, buzna „” la actele PRO !!

    5
    4
  4. Pe termen relativ lung, visez asa palpabil. Punem sa doarmă doua zile, fără sa fie deranjat pe,, STUPAR, și a treia zi îl trezim cu grija unor părinți grijulii, cu chemarea la arme a UTA, steaua vestului. !!

    3
    4
  5. E bine daca il luam si pe Andrei David. Tanar, de perspectiva, sper sa confirme. Cristian Mihai, intr-adevar, a facut niste greseli mari, dar uite ca Rednic are rabdare cu el, stie cum sa-l ia. Ii vede pontentialul si stie cum sa-l indrume…calitati de antrenor mare

    4
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button