Superliga

Soarta lui Adi Petre la Hermannstadt pare pecetluită: „Șanse i s-au oferit și azi și trebuie să profiți, asta e clar!” Ce spune Coman și despre Oroian?

FC Hermannstadt a făcut un simplu antrenament cu 500 de spectatori în tribunele arenei din Pecica, în cadrul etapei secunde a Grupei D a Cupei României. Tabela s-a oprit la scorul de 0-6, iar la scorul de 0-4 pe teren a apărut și Adrian Petre.

Atacantul arădean nu mai jucase din iulie într-un meci oficial și nu s-a remarcat cu nimic deosebit. Presa centrală susține că despărțirea lui Petre de sibieni e iminentă la iarnă, însă, până una alta, conducerea clubului nu a dorit să se exprime clar. „Nu e treaba mea, treaba mea e să le ofer condiții bune, să aibă stabilitate, să se pregătească bine. Nu am avut nici o discuție cu Măldă deocamdată despre veniri sau plecări în iarnă, vom vedea ce va fi. Șanse i s-au oferit și azi, dar în momentul în care ți se oferă o șansă trebuie să profiți de ea, asta e clar”, a spus Dani Coman legat de „subiectul Petre”, fotbalist care a strâns 53 de minute oficiale în trei meciuri în tricoul lui Hermannstadt de la începutul sezonului, cele mai multe azi – 34.

În schimb, Alexandru Oroian, un alt fost utist lăsat să plece gratis de la Arad, s-a impus la gruparea de pe Cibin, fiind folosit mai nou de Marius Măldărășanu ca fundaș lateral. „Sunt jucători care au o conjunctură favorabilă pentru a crește și a se dezvolta în alt mediu, așa cum s-a întâmplat și cu Paraschiv. La CFR nu a dat nici măcar o bară frumoasă, iar la noi dă gol aproape meci de meci și e un jucător important”, s-a limitat să spună președintele celor de la Hermannstadt.

Coman era la curent cu tatonările celor de la UTA pentru închirirerea arenei din Sibiu, înainte de a se opri la „Iuliu Bodola”, din Oradea. „Au fost ceva discuții, știu că își doreau să joace patru meciuri la Sibiu, după care au revenit, au spus că vor la Oradea, nu știu exact care este situația. Nu ne deranjează sub nicio formă că nu vom juca la Sibiu cu ei, indiferent unde jucăm și cu cine jucăm, dacă suntem o echipă care își dorește să facă performanță și să ajungă în play-off, atunci trebuie să câștigăm”, a mai afirmat „oficialul” celor de la Hermannstadt.
Articole de la JOHNNYBET
Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button