UTA Arad

Dinamo nu și-a dres moralul nici în Cupă: „Câinii” au remizat cu Bihorul pe stadionul pe care vor juca și cu UTA





Etapa a doua a fazei grupelor Cupei României Betano s-a încheiat cu o surpriză. Dinamo a obținut un singur punct la Oradea, în fața divizionarei terțe FC Bihor. A fost 1-1 pe „Iuliu Bodola”, acolo unde „câinii roșii” o vor întâlni și pe UTA luni seară (ora 18), în cadrul etapei a 15-a a SuperLigii.

Fundașul Grigore a dat iluzia unui succes al bucureștenilor, cu reușita din minutul 48, dar Andrei Popa a egalat cu 7 minute înainte de final. Atacantul lui Farcaș marcase un gol de trei puncte și cu Șoimii Lipova, în campionatul Ligii a 3-a. Bihorul are un punct și e eliminată deja, în timp ce Dinamo continuă lupta, dar are neapărat nevoie de victorie cu Oțelul în ultima etapă.

Revenind la Dinamo, Ovidiu Burcă a început partida cu Golubovic – D. Irimia, Patriche, Grigore, Giafer – Bena, Iglesias, I. Roșu – A. Bani, Abdallah, Ghezali, în repriza a doua mai intrând pe teren: Politic, Larrucea, N. Roșu, Costin și Al. Irimia.

Golubovic, Iglesias, Bena, Ghezali, Abdallah și Bani sunt printre titularii „câinilor” și în campionat, iar Politic, Larrucea, N. Roșu și Costin au simțit și ei condițiile de joc de la Oradea, înainte de duelul cu formația lui Mircea Rednic.

Dinamo nu a mai câștigat un meci în SuperLigă de pe 19 august, 3-2, pe terenul celor din Voluntari. De atunci, bucureștenii au pierdut 5 partide și au obținut trei remize, clasându-se pe penultima poziție în clasament, cu 10 puncte. În Cupă, „roș-albii” au succesul din play-off, 2-1, cu Metaloglobus, de pe 29 august, după care au bifat remizele cu 1-1 cu FC U Craiova și FC Bihor.

FOTO: Mălina Guler (Oradea)

8 comentarii

  1. Lasa ca se vor drege la Apollo,la Felix(pe datorie) pana la meciul cu noi…Peste ei mergem doar la victorie!
    Apropo”s…Acum ca bihorenii nu mai au nevoie de nocturna,devine complicat pentru noi,datorita pretului mare..:-(

    11
    3
      1. Ramane de vazut ce se negociaza astazi cu firma baimareana care detine instalatia..
        De aceea au fost programarile UTA si FC Bihor in tandem,daca ai observat..Cel putin cu Galatiul ramanem la Oradea.

        6
        1
  2. Iata ca si Dinamo cu multe rezerve s-au chinuit cu o echipa de liga 3,apropo de cei care erau mega suparati de cum ne-am prezentat in meciul cu Craiova care a mai si folosit aproape toti titularii,iar Farul s-a facut de ras la Buzau.Asta e pana la urma,nu poti sa ai si titulari si rezerve de aceeasi valoare,s-a acumulat si oboseala dupa atatea meciuri comasate pe o perioada scurta de timp,plus drumul dintr-un capat in altul al tarii,iar lipsa unei pregatiri centralizate se simte si acum dupa atatea luni.In pauza de iarna probabil iar vor surveni niste modificari de lot,macar de ar veni vreo 2-3 peste ce avem acum.

    6
    0
  3. Cu o victorie la scor urcam 2 poziții (chiar 3 dacă câștigă petrolul cu sepsi care e într-o pasă proasta). Hai cu victoria!

    8
    0
  4. Un Dinamo cu gatul pe butucul revoluției echivalente cu ‘ 789 francez!! Călăul în haine istorice. Aduceri aminte dureroase în care mergeai la București, doar sa bifezi programul. E drept ca,, asasinii” se asigurau cu jucători de top. În 62’ venise Parcalab, și el la vreo 80 de ani acum, la schimb cu Szakacs II, Selymesy I, și Mircea Sasu. Un coleg îmi zicea. Ce tot zici Selymesy , dacă ești cu UTA, se zice SEIMESI. Epoca Nunweilor. Radu fost antrenor pe aici își justifica nereușită devoland ca jucătorii mănâncă…. ciorba.!! Iată cum vine la judecata istoriei cluburi construite pe furt. Asta nu înseamnă că nu apreciem actualii susținători , ca și gazde de bun simt Pe mine ma mira virulenta unei galerii de trei ori mai mare ca la comuniști. Merita respectul unui oraș, Arad, care rămâne nepătat.

    11
    3
    1. ..”O TEMPORA”…Parcalab era preferatul lui Domide,ca stil si prestanta…In momentele in care Minunea Blonda lauda pe cineva,mai tanar decat el,nu lipsea celebrul „Bravo mai Parcalab”…

      5
      1
  5. ATENTIE MARE de tot la acest joc cu cainii rosii !!! Chiar daca au facut egal cu echipa de liga3a FC. Bihor, meciul este foarte greu pt. ca, o sa faca tot posibilul sa dea lovitura la Oradea de a castiga acest meci cu UTA. Or sa alerge ca, descreieratii pe teren pt. a se agata de orice minge si cand va avea ocazia nu va ezita sa dea gol , au jucatori totusi periculosi, Politic, Ghezali, Bani , Amzar,aradeanul Costin. Deci nu va fi usor. Atentie foarte mare in aparare unde se greseste cel mult. Deci, domnule REDNIC , capaciteazai pe baieti la maxim si spunele sa inteleaga ca, acest meci nu va fi usor si sa nu ii subestimeze pe Minamo ca, au facui 1-1 cu Fc, Bihor !!! Sper sa iasa bine, FORTA UTA Arad !!!

    3
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button