UTA Arad

Kevin Luckassen, despre relația cu Mircea Rednic: „Îl privesc ca pe un tată, știe să scoată ce e mai bun din mine”







Kevin Luckassen a escaladat rapid ierarhiile în atacul UTA-ei. A profitat de suspendarea lui Cooper cu Rapidul, a marcat la primul său meci oficial în „alb-roșu”, iar apoi și-a adus contribuția și la succesul de la Craiova, cu FC U Craiova, cu un assist.


Recent, olandezul a acordat un interviu în exclusivitate pentru Flaschore, în care a vorbit despre aventurile sale în fotablului românesc și, bineînțeles, de ceea ce l-a determinat să vină la UTA. Echipa arădeană e 5-a din SuperLigă la care joacă Luckassen, după Poli Iași, Viitorul Constanța (Farul), Sepsi Sfântu Gheorghe și Rapid. „În momentul în care am venit la Iași nu știam mai nimic despre România. Voiam să-mi găsesc doar o echipă la care să joc. Când stau să mă gândesc e chiar amuzant că am ajuns deja să am cinci echipe din România în CV. Nu mă gândesc la ce-o să se întâmple după UTA. Important e să ajungem mai sus cu echipa și eu să revin la cea mai bună formă. Să facem un sezon bun, să ne concentrăm, apoi e decizia lui Dumnezeu ce se va întâmpla”, a spus, printre altele, „vârful” arădenilor.


Luckassen a vorbit și despre Mircea Rednic, cel care-l antrenează la a treia echipă în România, după Poli Iași și Viitorul. „Îl privesc ca pe un tată. E un antrenor care știe să motiveze echipa în felul cel mai bun, face și câte o glumă când e nevoie. Știe să scoată ce e mai bun din mine, să mă facă să dau totul. Are încredere în mine, iar sentimentul e reciproc”, a spus purtătorul tricoului cu numărul 42 la UTA.

În fine, batavul a vorbit și despre ceea ce a găsit la noua sa echipă. „Multă lume trăiește în Arad pentru UTA. Toți iubesc clubul aici! Am jucat împotriva lor de câteva ori, am văzut că au o atmosferă foarte frumoasă pe stadion. Știu că e un club istoric al României. Sigur, relația mea cu antrenorul a contat, de asemenea, foarte mult în momentul în care am venit aici”, a mai spus Luckassen.

Cine dorește să citească tot interviul cu Kevin Luckassen o poate face AICI



Un comentariu

  1. Sper ca Luckassen sa se descatuseze cu Mister Rednic,pentru ca interviul l-a dat dupa meciul nostru cu Rapid si nu mi-a placut cat de superlativ vorbeste despre ei,chiar daca la timpul trecut si aici ma refer inclusiv la suporterii giulesteni pe care ii lauda atat de mult,considerandu-i cei mai buni…Ii doresc,ca alaturi de noi,sa-si schimbe parerea!
    Cu Rapid a marcat….2-3 goluri contra Dinamo si il iert..:-)
    Mult succes maine seara!Sa trimitem potaile acasa cu tolba plina!

    9
    3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button