UTA Arad

UTA – chemată să întrerupă „tabu-ul Moroiță”, cu Dinamo!







Pe hârtie, UTA e favorită în fața lui Dinamo, în cadrul ultimei etape a turului SuperLigii, ce se dispută luni seara (ora 18), la Oradea. Comisia Centrală de Arbitri le strică, însă, karma utiștilor prin delegarea unui „central” cu care arădenii nu au mai câștigat vreun meci oficial. Ba chiar le-a pierdut pe toate și încă pe teren propriu, așa cum e consideratîă și partida de mâine, cu „câinii roșii”.


Cu ploieșteanul Andrei Moroiță la centru, Bătrâna Doamnă a pierdut acasă cu 1-2 cu Argeș (în Liga a 2-a), cu 1-3 cu Gaz Metan (2020-2021) și din nou 1-2 cu CS Mioveni (2022-2023), ambele în SuperLigă. În schimb, Dinamo are un palmares mai bun în meciurile în care a fost condusă de prahoveanul Moroiță: două victorii, o remiză și o înfrângere.


Andrei Moroiță are 37 de ani și conduce partide în elită de trei ani, iar în acest sezon a mai condus doar două meciuri în SuperLigă: Poli Iași – Hermannstadt 1-3 și U. Cluj – Sepsi OSK 1-0. Ploieșteanul va fi asistat de Ciprian Danșa (Satu Mare) și Alexandru Vodă (Alba Iulia), iar rezerva lor este Florin Andrei, din Târgu Mureș. În Camera VAR se află craioveanul George Găman, arbitrul restanței Farul – UTA 2-2, dar și Ionel Dumitru, din Gheorghița – Prahova.

Observator FRF este fostul arbitru FIFA, Aron Huzu (Sibiu), iar delegat de joc a fost desemnat Octavian Goga, din Brașov.



2 comentarii

  1. O cotitura valorica pentru UTA, singulara în istoria în volume notabile. E o partida în care încape multă tăcere. 80% dintre eventuali repondenti, ar fi de acord ca la prima ocazie arbitrajul merge pe Dinamo. Acum dacă ei tot încalcă legi de competiție, la ușa tribunalelor defavorabile, nu o sa se împiedice de arbitraje.! Supraviețuirea lor sta în rezultate. Dacă și aici o da în bara, s-a zis cu ei. Ca bucureștean ma mira de unde atâta susținere, afara de un cartier cât un oraș. Ma refer la notabili , poate și ei cu,, ochi albaștri „. La UTA sa fie tăcere de,, aur” plus 3 puncte. Arbitrul din eșalonul celor cu porniri dictate, dar poate și cu o sinceritate profesionala nebănuita. POATE.!!

    15
    3
  2. Moroita nemoroita, UTA., baietii trebuie sa isi faca jocul cat mai bine cu multa ambitie si sa castige acest meci important cu, cainii rosii si sa ii lase in urma clasamentului sa latre la luna. Astia,cainii rosii care nu i-am suportat niciodata, or sa joace foarte motivati stiind in ce situatie sunt, isi vor da viata pe teren pt. a castiga. Deci bagati de seama baieti ca, meciul nu va fi floare la ureche !!! Nu imi vine sa cred, comuna Voluntari a castigat la prea laudarosi de la U, Cluj , Nistor, Chipciu etc. care sau vazut deja cu sacii in caruta si au luato in freza rau de tot. INCA ODATA, AVETI GRIJA BAIETII !!! Sper sa ne faceti foarte fericiti pri castigarea acestui meci cu cu una dintre marile rivale ale campionatului !!! FORTA UTA Arad, FORTA UTA Arad, FORTA UTA Arad, HAI BAIETII, demolatii pe cainii rosii !!!

    3
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button