Fotbal feminin

Utistele le-au condus de două ori pe devence, dar au trebuit să se mulțumească cu un punctDupă ce a pierdut primul meci stagional, 0-2, la Baia Mare cu CFR Cluj, fetele de la UTA au cunoscut și gustul primei remize a toamnei. Aceasta a venit pe teren propriu („Motorul”), 2-2 cu CSM Deva, după un final de meci electrizant.

Arădencele au condus în două rânduri, prin „dubla” Andradei Vanu (minutele 20 și 83, al doilea din penalty), dar formația de la poalele cetății au egalat de fiecare dată, ultima oară în minutul 87. „A fost un meci echilibrat, au mai fost situații, puteam câștiga și noi dar și ele. Nu ne mulțumește rezultatul, speram la o victorie, dar felicit fetele pentru efortul depus. Ne menținem prima poziție în clasament, la trei puncte în fața fetelor de la Florești”, afirmă Valentina Calalb, antrenoarea utistelor, care și apără poarta echipei sale.

UTA a jucat în formula: Calalb – Anghel, Pocioian, Roman, Nuhaiu – Bodnar, Picu, Kugler, Prunar – Vanu, Pârv, plus Barz, Pop, Roz

În celălalt meci al etapei: ACS Academia de Fotbal Floreşti – CFR Cluj 2-0 și Floreștiul urcă pe locul 2, în spatele UTA-ei care e pe prima poziție, în fotoliul de lider.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button