Baschet

Arădencele Ghiță și Cucu, pe parchet în victoria României împotriva Islandei!







Reprezentativa feminină a României s-a impus, în această seară, mai clar decât o arată scorul final, în fața naționalei similare a Islandei, cu 82-70 (29-19, 16-19, 20-16, 17-16), într-un meci disputat la Constanța și care a contat pentru prima etapă din Grupa F a FIBA Women’s Euroasket 2025 Qualifiers.


FCC UAV Arad a trimis trei jucătoare sub „tricolor”, însă doar două s-au aflat pe parchet în această seară. Alexandra Ghiță a evoluat 14 minute și 27 de secunde, timp în care marcat 4 puncte, trei dintre ele de după linia de 6,75 metri, dar a și reușit două recuperări și o pasă decisivă. În schimb, Paloma Cucu a evoluat mult mai puțin, doar 2 minute și 40 de secunde și nu s-a remarcat cu nimic. În fine, Boglarka Biszak nu a prins lotul la confruntarea cu Islanda.


În prim plan s-au aflat două foste jucătoare a Aradului, Anamaria Vîrjoghe (CSM Târgoviște), marcatoare a 13 puncte, la care s-au adăugat 9 recuperări și o pasă decisivă și Teodora Manea (Rapid). Aceasta a reușit  12 puncte, 6 recuperări și două pase decisive.

Duminică seară, în aceeași arenă de pe municipiul de pe litoralul Mării Negre, naționala României va întâlni reprezentativa Slovaciei, cu începere de la ora 18:00, partida urmând să fie transmisă pe canalul oficial de youtube FIBA TV.

FOTO: ziuaconstanta.ro



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button