Progresul Pecica

Pecica merge după UTA, la Oradea: Meciul de Cupă cu Corvinul are șanse mari să se joace în nocturna de pe „Iuliu Bodola”!





Stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea are șanse mari să găzduiască și o altă formație din județul Arad în această toamnă, pe lângă UTA. După ce a jucat la Pecica împotriva formaţiilor de Superligă Petrolul și Hermannstadt, în cadrul Grupei A din Cupa României, Progresul va fi nevoită să joace ultimul meci din grupă, contra Corvinului, într-un alt oraș și principala opțiune e vechea arenă de pe Crișul Repede. Partida va avea loc între 5 și 7 decembrie.

Explicația a fost dată chiar de formația pecicană, pe pagina oficială de facebook: “Astăzi la sediul FRF, împreună cu televiziunile care transmit meciurile din Cupa României, s-a stabilit ca toate meciurile din Grupa A să se dispute în nocturnă. Petrolul – Sepsi, Chindia – Hermannstadt și Pecica – Corvinul trebuie să se dispute de la aceeași oră, deoarece toate cele trei echipe, Petrolul, Hermannstadt şi Corvinul, sunt implicate la calificarea pentru a ieşi din Grupa A! De astăzi întrăm în discuții pentru a închiria unul dintre stadioanele din Oradea, Sibiu sau chiar Mediaș, care dispun de nocturnă. Vă mulțumim pentru întelegere.”

Teoretic, după meciul dintre FC Bihor și Buziaș, firma din Baia Mare putea demonta instalația de nocturnă de pe „Iuliu Bodola”, căci orădenii nu mai au nevoie pentru meciurile de Cupă, iar UTA a plecat la Sibiu pentru meciul cu Oțelul Galați. Totuși, prin faptul că arădenii au dat înțeles că s-ar putea întoarce la Oradea pentru meciul cu Hermannstadt, nocturna a rămas pe loc, iar acum îi va fi, probabil, de folos și celor de la Pecica, dar și Bătrânei Doamne inclusiv pentru partida din Cupa României, decisivă pentru calificarea în sferturile de finală, cu FC Voluntari. Și asta și pentru că  duelul se a disputa în paralel cu cel dintre Universitatea Craiova și Farul, care 100% va suscita interes din partea televiziunilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button