UTA Arad

Grecul Stroungis a revenit la antrenamentele UTA-ei și ar putea fi luat în calcule pentru meciurile finalului de anUTA pare să-și fi găsit echilibrul defensiv odată cu transferul lui Ibrahima Conte și evoluțiile în creștere ale lui Marko Stolnik. Alexandru Benga, accidentat cu Dinamo, e luat și el mereu în calcul pentru un tricou de titular, în timp ce bulgarul Ivaylo Markov a pierdut teren și – probabil – în iarnă va veni și despărțirea. Se pare, însă, că arădenii nu vor trebui să revină pe piață pentru încă un fundaș, căci există vești bune în ceea ce-l privește pe Stefanos Stroungis.

Ultimul RMN a ieșit bine, așa că grecul pare să fi depășit problemele cu inima. Stroungis se antrenează din nou cu echipa de la începutul săptămânii, iar Mircea Rednic va decide când îl va lua din nou în calcule măcar pentru un loc pe banca de rezerve. „Pe Stefanos nu o să îl avem până în decembrie, s-a luat decizia împreună cu domnul doctor. Relațiile sunt bune cu jucătorul și impresarii, din moment ce nu s-a reziliat contractul. Eu am fost de acord cu decizia care s-a luat, pentru că e un jucător care, chiar dacă a venit cu impresarul vostru drag și iubit (n.a. Bogdan Apostu), mie mi-a plăcut. Eu mi-am dat acordul pentru el, la antrenamente l-am văzut prezent, poate de aia am spus <<Hai să îi mai dăm o șansă!>>. Am înțeles că a acceptat să i se micșoreze contractul până va face un nou RMN și de abia atunci vom lua decizia. Eu apreciez și sunt de acord cu decizia luată de domnul Meszar. Nu e nici vina lui, nici vina noastră, o să vedem pe parcurs. Ținând cont de viza pe care a luat-o, unii de aici erau dispuși să îl primesc la echipă și am zis nu, până nu avem acordul celor care trebuie să îl dea, nu vreau să risc. Mă gândesc la el, plus ce mi s-a întâmplat mie și ce am pățit și cu Ekeng… Nu putem să ne jucăm cu viața unui om. Toată lumea a fost de acord, chiar și jucătorul. De fapt, el la un moment dat se gândea chiar să nu mai joace. Sunt lucruri care se pot remedia. Toți ne ferim, sunt efectele renumitului vaccin salvator”, a spunea Rednic în urmă cu aproape două luni. Juniorul Darius Iurasciuc ar fi cincea variantă de fundaș central din lot, dar fotbalistul de 18 ani nu a fost folosit deloc în meciuri oficiale în acest sezon, nici măcar în partidele de Cupa României.

UTA a avut doi jucători cu probleme cardiace la începutul sezonului, dar juniorul Ahmet Ekmekci a revenit de mai bine de o lună de zile și deja a redebutat în întrecerile de juniori.6 comentarii

 1. Stolnic, BENGA, Conte, Stroungis, fără CAPUSA cu Rodrgues și poate o proba de minute cu Iurascic. Degeaba ai un Abeid, care va lipsi ca și mai titrații lui colegi din premier league. Dumitrașcu are voința, e modest ca exprimare și catastrofa om la om. Iată post neacoperit valoric acut. OTELUL, o echipa care copiază pana la contur exact, caracterul lui Dorinel. Lupta acerba, fără virtuți tehnice. Cineva dintre specialiști, remarca, ca jocul lor e greu de privit. O lecție de fotbal ar putea primi de la UTA, cu condiția ca minim trei, patru jucători,, aradeni” sa joace la potențial maxim. FABRI, FREITAS, MICOVSCHI, LUCKASSEN.!! Asta credem cu modestie ca e cheia meciului..

  26
  0
  1. Test foarte dificil, meci cu cutitele pe masa. Orice mica lejeritate din gandul ca ai avea vreo superioritate tehnica sau tactica asupra adversarului (de teren propriu nu vorbim, ca nu este) ne-ar putea costa scump. Eu cred ca vor decide „soldatii”, in primul rand, care echipa are acesti soldati mai tari, mai aprigi si mai buni, doar apoi eventual sa apara si cineva care are si bastonul de maresal la el. Temerea mea e sa nu incercam un tango usor cu ei si sa evitam lupta la baioneta, cum ca lasa ca ei se apara si noi avem timp sa plimbam mingea lejer. Ma intreb daca jucatorii si antrenorii din campionatul Romaniei au privit meciul Tottenham – Chelsea si daca si-au pus niste intrebari.

   P.S. Dorinta mea cea mare e ca Rares Pop sa intre si sa decida meciul, de data asta nu pentru un egal, ci o victorie…asa, cu un sut surprinzator.

   19
   0
   1. Eu cu Tottenham la englezi, după ce pe timpuri jucau cu UTA, bucuros de începutul în forță după mult timp, am și primit un,, pumn” în nas.!! Din totdeauna sunt pe spanioli. Limba, cultura, fotbal. Suporter FC SEVILLA,, care merge ca UTA.!! Am trăit cu ei explozia de rezultate când nimeni nu dădea doi bani. Deci cu UTA 61/62 și titluri 69/70 , sa știi sa aștepți, și SPANIA, națională și echipe din. 70 pana acum, iar răbdare. Deci eu am văzut ce e așteptarea. Pentru voi cei mai tineri mai lupt tehnic și literar sa trăiți și momente de glorie. !!

    13
    0
    1. Am dat exemplul de mai sus nu pentru ca as avea afinitati cu vreuna dintre echipe (eu fiind legat de Leeds si Liverpool), ci pentru ca demult nu am mai vazut un astfel de meci jucat la o asemenea intensitate si extrem de tare fizic.
     In ceea ce priveste asteptarea…well, Arthur Ashe spunea ca succesul e calatoria in sine, nu neaparat destinatia. Asa e si pentru mine: deseori, urcusul si stradaniile de a urca sunt mai frumoase decat doar sa ajungi simplu in varf.

     8
     0
 2. Un duel, la scară mult mai mica, precum cel dintre newcastle și arsenal. O echipa cu un joc bazat pe forța și o echipa mult mai tehnica! Sper că în cazul nostru va câștiga echipa mai tehnica, adică UTA!

  10
  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button