UTA Arad

Utiștii din Liga Elitelor au plecat lansat în noua ediție a Cupei României, echipa U18 e singura ce a pierdut în runda inaugurală!

La mijlocul acestei săptămâni, a început o nouă ediție a Cupei României rezervată echipelor din Liga de Tineret și Liga Elitelor. Se joacă în grupe la patru categorii de vârstă, iar Academia UTA a început cu dreptul la trei dintre ele. Iată mai exact ce s-a întâmplat marți și miercuri:

Cupa de Tineret (grupa B Vest): UTA – Ripensia Timișoara 1-3

Singurul rezultat negativ pentru Academie în prima etapă din Cupa României l-a înregistrat echipa sub 18 ani a „roș-albilor”. Aceasta a cedat pe propriul teren în fața Ripensiei cu 1-3, singurul gol al gazdelor fiind reușit de Curtuiuș. Marius Ciubăncan și Sorin Botiș au început meciul cu: Neag – Hara, Iurasciuc, Purdescu, Olăroiu, Vâlcu, Joldea, Stanciu, Curtuiuș, Ekmekci, Busu. Au mai jucat Maghiar, Murgu și Cutean. Următoarea partidă pentru UTA U18 în Cupa de Tineret va fi în deplasare la Universitatea Craiova, pe 3 decembrie. LPS Banatul, Poli Timișoara și LPS Bihorul Oradea sunt ceilalți adversari ai seriei „roș-albilor”.

Cupa Elitelor U17, (grupa B Vest): UTA – Ripensia Timișoara 6-1

Și echipa U17 a jucat pe teren propriu cu Ripensia Timișoara, pe care a învins-o cu 6-1. Dragoș și Huc au reușit câte o „dublă”, iar celelalte goluri au fost marcate de Felea și Calotă. Mihai Petcuț și Costel Bogoșel au apelat la Roșu – Chiș, Marinescu, Centye, Ștef, Calotă, Rusu, Munteanu, Tăutan, Dragoș, Huc. Au mai jucat: Groza, Nitu, Felea, Crainic și Cighirean. Peste aproape o lună, juniorii U17 vor împărți autocarul cu colegii mai mari pentru meciul de la Craiova, pentru duelul cu Universitatea. LPS Banatul, Poli Timișoara și LPS Bihorul Oradea sunt ceilalți adversari ai seriei „roș-albilor”.

Cupa Elitelor U16 (seria 3, grupa A): Viitorul Cluj – UTA 1-4

Formația pregătită de Sandu Gaica, Adi Ungur și Radu Mărginean a debutat cu o victorie pe terenul Viitorului Cluj, scor 4-1. Tolcea, cu un hat-trick, și Hodoșan au marcat golurile arădenilor. Aceștia au început meciul cu Cutean – Vereș, Ancateu, Ene, Berar, Glevan, Hodoșan, Corchiș, Tolcea, Iancu, Baba. Au mai jucat Bărbat, Țăroi, Păduraru, Leca și Ronai. Etapa viitoare, UTA U16 va juca pe terenul lui Hermannstadt. CFR Cluj, Universitatea Cluj și LPS Bihorul Oradea sunt ceilalți adversari ai seriei utiștilor.

Cupa Elitelor U15 (seria 3, grupa A): Viitorul Cluj – UTA 1-3

UTA U15 a debutat în Cupa României cu o victorie în deplasare la Viitorul Cluj. Arădenii s-au impus cu 3-1, iar golurile au fost marcate de Ile și Baeșu (2). Dinu Donca și Alex Nistor au ales să înceapă această partidă cu Șuli – Cioară, Sherzad, Sabău, Gherman, Antochi, Zachar, Burta, Barbu, Ile, Sandu. Pe parcurs au mai fost folosiți Orodan, Spătariu și Baeșu. În etapa viitoare a Cupei României U15, UTA va juca în deplasare la Hermannstadt. Ca și colegii lor mai mari, „roș-albii” îi au în grupă pe CFR Cluj, Universitatea Cluj și LPS Bihorul Oradea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button