UTA Arad

UTA o va găzdui pe Dumbrăvița într-un meci amical







Echipele ce s-au duelat pentru un loc în grupele Cupei României se întâlnesc din nou după aproape două luni de zile. De data asta, UTA și CSC Dumbrăvița vor disputa un meci amical pentru a-și păstra forma sportivă în perioada de două săptămâni fără partide oficiale, provocată de acțiunile echipelor naționale.


În principiu, „Bătrâna Doamnă” o va găzdui pe divizionara secundă din județul Timiș marți, 21 noiembrie, începând cu ora 15, pe terenul „Banatul” din Sânnicolau Mic. Mircea Rednic nu va conta pe internaționalii Aly Abeid, Raul Stanciu, Rareș Pop și – probabil – Cristian Mihai și Eric Omondi, în timp ce Cosmin Stan știe până la această oră nu-l va avea la dispoziție pe Andrei Toroc, coleg cu Stanciu în tricoul României U17.


Probabil, Rednic le va da două-tre zile libere elevilor săi după disputa cu gălățenii lui Dorinel Munteanu, așa că disputa cu Dumbrăvița vine undeva la mijlocul ciclului de pregătire de dinaintea partidei de la Cluj, cu CFR-ul, programată sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 20,30.

În partida din play-offul Cupei, UTA s-a impus cu 1-0 în fața Dumbrăviței, după reușita lui Fabry, din minutul 89.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button