Fotbal judetean

Au rupt clasamentul cu un gol în start de meci, gazdele s-au jucat cu ocaziile: Glogovăţ 2013 – Şoimii Şimand  0-1Clasamentul Ligii a IV-a Arad s-a rupt astăzi cu ocazia victoriei celor de la Șoimii Șimand la Vladimirescu. Echipa lui Jany Ruska e în Top 6, la 7 puncte distanță de Beliu, teamul de pe poziția a 7-a. Golul de trei puncte al vizitatorilor a căzut după nici două minute, iar gazdele, deși au jucat bine, nu au mai găsit drumul nici măcar golul egalizator.

„Vladi” a fost surprinsă după 100 de secunde scurse de primul fluier. Mandache a centrat din stânga, Don a reluat de la colțul scurt, Oală a respins până la Ciupuligă, care a îndeplinit formalitatea. Cei de la Glogovăț a preluat apoi frâiele, iar Ceh a fost imprecis pe două artacuri rapide, iar Doboș a tras de puțin pe lângă bară dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri. Și mai mare a fost ocazia lui Ianc, care a reluat bine cu capul din centrarea lui Vereș, dar Mureșan a respins de lângă bară. De partea cealaltă, Cordoș putea să-și ducă echipa la 0-2, dar a tras pe lângă poartă după pătrunderea din stânga.

Scenariul s-a păstrat, în mare, și în partea a doua, cu toate că formația lui Dehelean și Diarra a mai scăzut frecvența situațiilor de poartă. Ianc a mai avut șansa să marcheze, iar Vereș a tras bine de la 30 de metri, dar Mureșan nu s-a lăsat surprins. Dincolo, Apostol a tras și el puternic dintr-o lovitură liberă de la distanță, dar pe mijlocul porții și Oală nu a avut probleme.

„Vladi” a pierdut al doilea meci la rând în campionat și rămâne pe locul 9 în clasament. „Un rezultat mincinos 100%, chiar antrenorul lor a recunoscut asta. Am început meciul de la 0-1, după care am dominat cap-coadă partida, ne-am creat cel puțin 4-5 ocazii clare de gol, dar nu marcăm. Aș spune că remiza era mai echitabilă, dar cred că am fi meritam chiar să și câștigăm. În afara lipsei de inspirație în fața porții, nu am ce să le reproșez băieților. Chiar am jucat bine, suntem încrezători pentru deplasarea cu Păulișul. Eu spun că nu vom mai pierde până la vacanța de iarnă”, a spus Călin Dehelean, „principalul” celor de la Glogovăț.

Așadar, Șimandul se agață de „trenul” primelor șase clasate, chiar dacă nu a făcut cel mai bun meci astăzi. „După golul de 0-1, gazdele ne-au atacat, au jucat mai bine, au avut situații și chiar ocazii, dar noi am avut suflet și terenul greu i-a ajutat mai mult pe ei. Am avut o ocazie mai importantă prin Cordoș în prima repriză, după care am cam stins lumina ca și joc. În schimb, am avut atitudine și suflet și am reușit să compensăm jocul mai puțin bun și să luăm cele trei puncte. Vin meciuri importante, cu adversari cu pretenții, noi ne simțim bine. Vine Sântana și mergem la Felnac și Beliu, ne vom da seama dacă merităm mai mult de locul 6 pe care îl ocupăm acum”, a spus Jany Ruska, antrenorul șimăndanilor.

Formații:

Glogovăț: Oală – Neag (72 Nibu), I. Ianc, Diarra, R. Ciobanu – Coșa, Doboș, Vasilca (62 Ruja), Vereș – Țîru (62 Petcuț), Ceh (54 Păulin). Antrenor: Călin Dehelean

Şimand: Mureșan – R. Varga, Engelhardt, Peia, Onaca – Apostol,  Dolga, Cordoș –  D. Don (68 D. Ujog), Ciupuligă (93 Cheta), Mandache (54 Sechel). Antrenor: Jany Ruska

Arbitri: Sebastian Mako – Alina Mihoc, Emil Arsa. Obsevatori AJF: Leontin Buda, Eugen RoșuUn comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button