ACB Ineu - liga 3 arhivă

Ineul a pierdut și la Peciu Nou și rămâne ultima! Sculici: „Poate, am făcut cel mai bun joc, dar am ratat prea mult. Problemele sunt mai ample”

ACB Ineu nu a reușit să răstoarne calculele hârtie și s-a întors cu mâna goală și de la Peciu Nou, acolo unde nou promovata zburdă pur și simplu și – probabil – va cuceri un loc de play-off fără mari probleme. Ca și cu Pecica, „alb-albaștrii” nu au jucat tocmai rău până la primirea primului gol, ba chiar au avut o ocazie imensă, prin Toure, după care au terminat prin a lua ca și runda trecută patru goluri.

Noi considerăm că la 0-0 am avut penalty clar, dacă nu și eliminare

Cristian Sculici chiar a considerat că echipa sa făcut unul dintre cele mai bune jocuri din ultimele săptămâni, pe terenul foarte greu din județul vecin. „Eu zic că, poate, am făcut cel mai bun joc, nu numai că am pus probleme în atac. Am dominat clar în special prima repriză, dar greșelile ne-au costat. La prima lor intrare în careu, la o fază fixă, am luat gol. Noi considerăm că la 0-0 am avut penalty clar, dacă nu și eliminare, pentru că nu mai era portarul în poartă și de pe bancă s-a auzit gheata, nu mingea. Dar, astea sunt alte discuții și e o luptă pe care nu ai cum s-o câștigi. Și cu toate astea, totuși am ratat mult prea mult pentru un meci în deplasare, nu poți să dai 5-10 goluri. Per ansamblu, astăzi nu sunt supărat pe ei, pentru că chiar am jucat mai aproape de ce ar trebui, combinativ, cu multe situații de poartă, dar, din păcate,  greșelile ne costă puncte. Jucăm acum, acasă, cu Buziașul, singura echipă cu care am luat toate punctele. Dar asta nu înseamnă că va fi un meci ușor, toate meciurile sunt grele și cu atât mai mult va fi mai greu pentru că Cosmin Petruescu e un antrenor minuțios, căruia nu-i place să piardă de două ori. Dar și noi sperăm și încercăm să mai scoatem ceva, chiar dacă avem adversari destul de grei”, a spus antrenorul principal al ACB-ului.

Până la urmă nimeni nu știe cu ce te confrunți în interior

Ineul rămâne pe ultimul loc în clasament, iar singura veste bună ar fi aceea că niciuna dintre contracanditatele în lupta pentru salvarea de la retrogradarea nu au făcut puncte. „Nu vreau să vorbesc de spre celelalte echipe, doar că – într-adevăr – noi am avut câteva jocuri, vreo 3-4, fără atitudine, în primul rând. Pe un blocaj psihic, pe teamă, în rest în majoritatea jocurilor, am jucat. Nu dăm gol, din păcate facem și greșeli copilărești, cum am făcut și astăzi și terminăm meciurile fără puncte și asta contează. Și observatorul i-a spus directorului nostru sportiv că nu înțelege cum de suntem noi pe ultimul loc. Ei, uite așa, că nu avem decât 5 puncte, de aia. Până la urmă nimeni nu știe cu ce te confrunți în interior, mulți nu sunt la meci și văd doar rezultatul. Și, până la urmă, punctele contează”,a adăugat Sculici.

Faptele arată că atâta s-a putut”

Legat de problemele din interior, antrenorul Ineului a adăugat: Acum nu e vorba de ce mai putem face anul ăsta. Sperăm, asta mai putem face, dar am spus-o demult. Problemele sunt mai ample. Și, pe lângă faptul că avem 5 jucători care nu au ajuns nici acum, am mai pierdut alții din diferite motive, accidentări, suspendări, plus că nu avem o mare experiență, iar toate adunate, contează. Am câștigat puțin în experiență cu Susan, să zic așa, dar totuși mi-aș fi dorit mult mai mult decât am realizat. Doar că faptele arată că atâta s-a putut”. 

Cum s-au marcat golurile:

1-0 (min. 30): Ignea centrează din corner și Ioan Făndel înscrie cu capul din 5 metri

2-0 (min. 42): Enciu recuperează un balon la 30 de metri, pasează pe culoar pentru Alin Ignea, care scapă singur și trimite pe lângă Tulcan din 14 metri

3-0 (min. 56): Pase legate ale gazdelor, iar Alin Ignea face dubla cu un șut plasat de la 12 metri

3-1 (min. 59): Voștinar centrează din dreapta și Daniel Călin înscrie de la colțul lung

3-2 (min. 83): Sebastian Susan marchează cu capul după o centrare din corner

4-2 (min. 86): Nou intratul Ovidiu Buză înscrie cu un șut plasat de la 16 metri

Formații:

Peciu Nou: Brașoveanu – Bud, Mera, Scutaru, Ureche –  O. Radu (46 Ștefan), Ignea – Giuricici (46 Voros), Dobie (80 Ov. Buză), Făndel (89 Țurcaș) – M. Enciu (89 Matei). Rezerve neutiizate: Sfetcu – Vlădic, Boșca. Antrenor: Sorin Gheju

Ineu: Tulcan – Voștinar, Clipotă, Șerban, Bekono – Kone – Ndoye (89 Nica), D. Călin (67 Buza), Susan, Udrescu (67 Miculaiciuc) – Toure (46 Banam). Rezerve neutilizate: Merșca – Spătaru, Goia. Antrenor: Cristian Sculici

Arbitri: Csaba Papp (Luduş – Mureş) – Petru Irina, Ludovic Zifceac (ambii din Oradea)

Observatori AJF: Alexandru Rojneai (Alba Iulia), Antonie Burtea (Reşiţa)  

Un comentariu

  1. Ineul a ajuns, nu doar de râsul județului, ci și de râsul țării. Daca aveți decență, dați-vă demisia!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button