UTA Academie

Juniorii U16 – singurii care au câștigat pentru Academia UTA în weekend, puncte mari pierdute la U17 și U15 în lupta pentru un loc în semifinale!






După două weekenduri pozitive, Academia UTA au coborât ștacheta cu doar 5 puncte din 15 posibile. Cele mai dureroase rezultat s-au înregistrat la U17 și U15, acolo unde „roș-albii” se luptă pentru un loc de semifinale. Dar iată ce au făcut utiștii în etapa a treia din play-off și play-out.

Liga de Tineret (play-out): Academia UTA – CFR Cluj 3-5

Băieții lui Ciubăncan și Botiș au cedat cu 3-5 în fața liderului din play-outul seriei de vest, CFR Cluj. „Roș-albii” au condus la pauză cu 2-1, însă oaspeții au reușit să întoarcă scorul până la finalul celor 90 de minute. Remarcatul din echipa arădeană fost Busu, care a reușit un hat-trick. Fără Iurasciuc și Ekmekci, plecați la Sibiu cu prima echipă, UTA a aliniat la start o echipă formată din: Cigherean – Hara, Purdescu, Murgu, Olăroiu, Maghiar, Joldea, Curtuiuș, Vâlcu, Țăroi, Busu. Au mai intrat Cutean, Ștef, Tăutan, Bărbat și Hodoșan. Etapa viitoare, arădenii, care sunt pe locul 4 în play-out, vor juca cu Viitorul Cluj în deplasare.

Liga Elitelor U17 (play-off): Academia UTA – CFR Cluj 0-0

Arădenii aveau mare nevoie de cele trei puncte pentru a continua lupta pentru primele două locuri din play-off, ce înseamnă participarea la turneul semifinal. Dar fără Raul Stanciu (plecat la lotul național încă de miercuri) nu au reușit să deblocheze partida cu CFR Cluj, ce s-a terminat așa cum a început: 0-0. Mihai Petcuț și Costel Bogoșel au apelat astăzi la: Roșu – Nițu, Marinescu, Groza, Măgulean, Centye, Rusu, Felea, Șiclovan, Huc, Crainic. Au mai jucat: Chiș, Dragoș, Baba, Calotă, Munteanu. Etapa viitoare, roș-albii se deplasează la Craiova pentru partida cu Universitatea, nimeni alta decât liderul campionatului.

Liga Elitelor U16 (play-off): Academia UTA – FCU 1948 Craiova 4-0

Trupa antrenată de Sandu Gaica, Adi Ungur și Radu Mărginean a câștigat cu 4-0 întâlnirea cu FCU 1948 Craiova, marcatorii find: Țăroi, Iancu, Glevan și Bărbat. UTA a început meciul în următoarea formulă: Cutean – Vereș, Ancateu, Ene, Berar, Hodoșan, Tolcea, Bărbat, Țăroi, Iancu, Baba. Au mai jucat Glevan, Leca, Cismaș, Corchiș și Burcă. Până la urmă, a fost un succes scontat, ce îi distanțează pe arădeni de craioveni pe locul 4. Etapa viitoare, „roș-albii” vor juca în deplasare la Cluj, cu Viitorul, liderul seriei a 3-a.

Liga Elitelor U15 (play-off): Academia UTA – FCU 1948 Craiova 1-1

Surpriză, sâmnătă, pe „Motorul”, unde viceliderul serie a 3-a, UTA, era mare favorită cu „lanterna roșie”, FC U Craiova.  Echipa antrenată de Dinu Donca și Alex Nistor a remizat, însă, cu trupa olteană, scor 1-1. Pentru gazde a marcat Spătariu. Primul unsprezece: Suli – Cioară, Barbu, Sabău, Mărgan, Zachar, Spătariu, Burta, Ile, Dogan, Orodan. Au mai jucat: Sandu, Pârvu, Băeșu, Pelău și Tomoioagă. Etapa viitoare, UTA U15 va juca în deplasare, cu CFR Cluj, în încercarea de a recupera rapid punctele pierdute ieri.

Liga Elitelor U14 (etapa a 11-a): Universitatea Cluj – Academia UTA 6-1

Lideră în seria 5 a Ligii Elitelor U14, Universitatea Cluj nu a avut milă de echipa pregătită de Mircea Aslău. Clujenii s-au impus cu 6-1, iar unicul gol al arădenilor a fost reușit de Rareș Aslău. Primul unsprezece al UTA-ei a fost alcătuit din Molnar – Terpea, Popov, Vîrciu, Pantea, Achim, Bandrabur, Muntean, Oraș, Benea, Aslău. Au mai intrat pe parcurs: Partan, Cătana, Buțiu, Bociort și Cean. Etapa viitoare, roș-albii vor juca tot în deplasare, la ACS Kinder Sângeorgiu de Mureş, echipa aflată peste ea în clasament (locul 5), cu 6 puncte mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button