Cluburi polivalente

CSȘ Gloria și Asociația Cetatea Voluntarilor se pun pe treabă: 2000 de felii de pizza pentru startul proiectului de renovare a Sălii Decebal!





Parteneriatul dintre Asociația Cetatea Voluntarilor și CSȘ Gloria Arad se extinde și la renovarea și dotarea unei alte baze sportive din Arad, după cea din cartierul Subcetate, unde se antrenează fotbaliștii în galben-albastru.

Dată în folosinţă în anul 1982 și folosită inițial ca „Sală de gimnastică pentru școli generale și licee”, Sala Decebal este în momentul de față un pericol pentru toți sportivii și elevii care își desfășoară activitatea acolo. În special parchetul e vechi de când lumea, iar riscul accidentărilor este mare. Vechea sală are și o valoare sentimentală, atâta timp cât de aici s-au lansat în baschetul de mare performanță din România nume ca Monica Brosovszky, Diana Ciupe,  Bianca Drăguș-Urban sau Andra Mandache.

Așadar, Paul Barta, directorul CSȘ Gloria, Anamaria Popa și Anca Korponai, de la Cetatea Voluntarilor, dar și partenerii lor, Federația Română de Baschet și diferiți sponsori și-au unit eforturile și sunt gata de treabă. Punctul de plecare acțiunea de miercuri, de pe platoul din fața Consiliului Județean Arad.

Aici, unul dintre parteneri, Plattinium Bistro & Pizza pregătește 2000 de felii de pizza, iar toate vânzările vor fi donate pentru începerea proiectului. Acțiunea va avea loc miercuri, 15 noiembrie, între orele 10 și 20.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button