UTA Arad

Convocare last minute pentru utistul Darius Iurasciuc la naționala U19, pentru Turneul Internaţional de la Marbella!

Până aseară, se știa că Mircea Rednic va rămâne fără cinci jucători în perioada rezervată acțiunilor echipelor naționale, dar în timpul partidei de la Sibiu, dintre UTA și Oțelul Galați (scor 2-4) a mai venit o convocare. Aceasta îl vizează pe Darius Iurasciuc, fundaș central de 18 ani care încă nu a debutat în SuperLigă, care-i însoțește pe colegii de generație, Rareș Pop și Ionuț Anișorac la naționala U19.

Cu Pop chiar a împărțit aceeași mașină de la Sibiu la București, unde Anișorac (fundaș stânga împrumutat la Chindia) se afla deja sub comanda lui Adrian Dulcea. Cei trei vor participa Turneul Internaţional de la Marbella, unde România va juca și trei întâlniri amicale: cu Anglia (miercuri, ora 19:00), cu Mexic (18 noiembrie, ora 20:30) și Japonia (21 noiembrie, ora 12:00). Iurasciuc revine la echipa U19 după ce a luat parte și la acțiunea din august, când a intrat pe final de meci în amicalul cu Ungaria, câștigat de „tricolori” cu 3-2.

Vă reamintim că Aly Abeid și Eric Omondi erau deja plecați în Africa, unde vor reprezenta Mauritania, respectiv Kenya, în preliminariile pentru Cupa Mondială, iar Raul Stanciu se alăturase și el de miercurea trecută naționalei U17 a României. În fine, Cristian Mihai, cel mai bun utist contra Oțelului, e și el din această dimineață sub comanda lui Daniel Pancu, la naționala de tineret, ce pregătește importantele meciuri cu Albania și Elveția, din preliminariile pentru „europenele” din 2025.

FOTO: Costel Șerban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button