Baschet

FCC UAV Arad au pus în vânzare bilete pentru „El Clasico”, de sâmbătă după-amiază!







FCC UAV Arad se întoarce pe parchet pentru un meci oficial după trei săptămâni. Între timp naționala României, cu Ghiță, Cucu și Bizsak printre protagoniste a bătut cu 82-70 Islanda și a pierdut cu 77-93 cu Slovacia, în cadrul preliminariilor Campionatului European din 2025. Apoi, Andreea Mititelu a luat locul 4 la campionatele mondiale universitare de 3×3 la Doha (Qatar). În schimb, campionatul național de 3×3, acolo unde „galben-albastrele” ar fi trebuit să participe cu Fleșer, Voica-Nagy și Ciotir a fost amânat și, prin urmare, Miroslav Popov a avut ceva material de lucru în ultimele 10 zile.


De la începutul săptămânii, lotul e din nou complet și pregătește confruntarea de sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 17,30, cu CSM Târgoviște. Primul „El Clasico” al sezonului va avea loc la Sala Sporturilor Victoria, iar gruparea arădeană a pus deja în vânzare bilete online la adresa: https://www.blt.ro/selectie-locuri.html?evId=8830


Prețurile rămân aceleași: 30 de lei (zona VIP), 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii în restul sălii.  Tichetele vor putea fi cumpărate și de la sală, înainte de meci, costând 30 de lei la VIP și în restul sălii 15 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii. ”Vă așteptăm să fiți din nou al 6-lea jucător al nostru și să le purtați pe fete spre o nouă victorie importantă! Împreună suntem mai puternici!” – e mesajul FCC UAV Arad, înainte de duelul cu târgoviștencele, care contează și pe trei baschetbaliste străine: britanica Charles, canadianca Keltos și americanca Redmond. Anamaria Vîrjoghe, fostul pivot al „galben-albastrelor”, e și ea în mare formă în acest start de sezon.

Se implică în campania de strângere de fonduri pentru reabilitarea sălii Decebal

În altă ordine de idei, baschetbalistele arădene vor fi și ele prezente mâine, pe platoul din fața Consiliului Județean Arad, acolo unde CSȘ Gloria Arad și Asociația Cetatea Voluntarilor începe campania de colectare de fonduri pentru reabilitarea și renovarea sălii Decebal. Partenerii de la Plattinium Bistro & Pizza pregătește 2000 de felii de pizza pentru arădeni, iar toate vânzările vor fi donate pentru începerea proiectului.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button