UTA Arad

Rednic: „Am făcut prea multe greșeli cu o echipă disciplinată, mă deranjează reacția și evoluția unor jucători de la care așteptam mult mai mult”







Mircea Rednic nu a scăpat de ce s-a temut, adică de o replică tare din partea Oțelului Galați și pe fondul unei autosuficiențe din partea echipei sale. La Sibiu, UTA a pierdut rău, 2-4, confruntarea cu trupa de pe Dunăre, care a condus la patru goluri diferență până în minutul 85, când Tiberiu Căpușă și apoi Rareș Pop au mai coafat puțin tabela.


Țin să-l felicit pe Dorinel, trebuie să recunoaștem că au fost mult mai buni ca și noi”


Practic, meciul a început de la 0-2, scorul înregistrat după doar 5 minute de joc, iar replica arădenilor a fost palidă. Lucrurile s-au înrăutățit până la pauză, iar când a venit și golul 4, în minutul 54, totul era gata. „Un deznodământ urât, dar când începi jocul de la 0-2 în minutul 5, cu goluri din penalty și corner, e foarte greu să revii. Mă așteptam să avem o reacție, dar nu am avut-o. Din contră, am făcut multe greșeli, chiar am scăpat ușor. Au fost multe erori și la primul gol s-a greșit o pasă, la golul patru la fel. Adică prea multe greșeli într-un meci de acest fel, cu o echipă foarte disciplinată, care joacă. Bravo lor, Oțelul a fost mult mai bună decât noi. Au avut siguranță, au câștigat aproape toate duelurile, noi n-am contat la mijlocul terenului. Țin să-l felicit pe Dorinel, trebuie să recunoaștem că au fost mult mai buni ca și noi după cele două goluri marcate. Noi am căzut și psihic, am făcut foarte multe greșeli și imediat, pe contraatac, au fost foarte periculoși. Am avut posesie în prima repriză, dar n-am avut ocazii clare. Am avut o zi proastă sau poate adversarul nu ne-a lăsat să jucăm, și-au luat toate măsurile și noi nu am reacționat cum trebuia. E greu, moral, să începi de la 0-2. Am avut entuziasm, dar toată săptămâna asta a fost o presiune mai mare. Era un moment important pentru echipă, în urma unor jocuri bune, rezultate bune, aveam mare nevoie să câștigăm și iată că nu numai că nu am câștigat, dar evoluția noastră a fost slabă. Îmi pare rău pentru suporteri, care au făcut deplasarea aici. I-am dezamăgit prin atitudine și prin joc, sper să ne revanșăm la meciul următor”, a spus Mircea Rednic la finalul disputei cu Oțelul.

„Cristi Mihai, un exemplu într-o situația ca asta”

Experimentatul antrenor al „roș-albilor” a încercat să repare ceva la pauză, a și făcut trei înlocuiri în rândul jucătorilor care l-au dezamăgit cel mai mult. „Ce mă deranjează e reacția și evoluția unor jucători de la care așteptam mult mai mult. Au fost patru-cinci jucători, care până acum au făcut diferența. Marcelo a prins o zi proastă, Fabry la fel, a contat foarte mult în jocul nostru. Normal că am încercat să schimb ceva la pauză și după aceea, am jucat cu doi atacanți și cu Rareș în spatele celor doi. Cristi Mihai a fost în fața apărării, am jucat romb și chiar remarc evoluția lui. A fost un exemplu și le-a arătat reacție celorlalți într-o situație de asta, când ești condus cu 3, 4-0. Bravo lui, merită convocarea care a primit-o acum (n.a. la naționala de tineret). Jucând în romb,, problema e că mijlocașii laterali n-au strâns suficient de mult în centru, trebuie să alergi în acest sistem. Trebuia să risc, că nu mai aveam nimic de pierdut. Am reușit să înscriem două goluri, târziu, dar măcar am reușit să înscriem”, a adăugat Rednic.



„Păcat, era un moment prielnic pentru noi ca să vedem altfel continuarea campionatului”

Dacă UTA ar fi câștigat în această seară, jucătorii ar fi avut trei zile libere, așa se vor întoarce la treabă de miercuri. „Înseamnă că avem mult de muncit, o să le dau doar o zi liberă, mi se pare normal, mai ales că noi tot ne mutăm dintr-un oraș în altul, nu ne e ușor. O să venim la muncă și o luăm de la capăt. S-a pierdut un meci, e păcat, era un moment prielnic pentru noi ca să vedem altfel continuarea campionatului”, a mai punctat „principalul” arădenilor.

FOTO: Vlad Sârb (Sibiu)

7 comentarii

  1. Nu sunt antrenor dar trebuia jucat cu doi atacanti imediat la 2-0, ce daca era min 5? Si min 1 daca era, nu mai aveai ce pierde. Cu echipele astea poate chiar din start trebuie incercat cu doi atacanti. Nu inteleg tactica asta cu un atacant. Ii lasi sa vina peste tine. Fundasii lor nu mai au oameni de tinut si te ataca cu ei. Cred ca trebuie testat Rodrigues,Conte,Stolnik,Capusa- Ofossu,Mihai,Fabry, Pop-Lukkassen,Cooper. In astea doua saptamani, minim doua amicale si cantonamet la Stana de Vale sau Arieseni. Lasati Antalya si plaja.

    10
    0
  2. Rednic muta la pauza cu Capusa si Marku ?! Serios ?! Asta-i strategia lui ? Dezastru ! Cred ca Rednic ar trebui sa caute ajutor in aparare, nu-i nici o rusine daca apararea nu e punctul tau forte ca antrenor. Si Fabry a fost foarte slab azi. Singurii pe care pot sa-i evidentiez cat de cat sunt Cristi Mihai si Rares Pop (si partial Conte in aparare, ca in atac e praf). S-a mai scris pe aici ca nu ramane mingea la noi nici cand batem aut. Azi s-a vazut clar ca nu se exerseaza la antrenamente un simplu aut de teren.
    La munca baieti, ca e de muncit serios, luati exemplu de la Otelul.

    13
    0
  3. Cam asta primeşti ,când ai buget de avarie. De ce s-a ajuns aici? Asta-i ALTĂ INTREBARE!
    HAIDE UTA!! !

    3
    7
    1. …dar de ce nu ai comentat așa cînd au bătut Craiova și Dinamo ,, buget de avarie,, Adevărul este ca au lipsit cei doi fundași și un alt motiv a fost lipsa suporterilor ,altfel joci cînd ai in spate susținerea unui stadion întreg . Au jucat foarte slab toată echipa e ziua aia cînd ție nu-ți iasă nimic nu ca Oțelul au un lot mai valoros , mai vedem noi următorul meci cu Craiova cît de buni se cred gălățenii ! Eu cred ca UTA va termina deasupra trupei lui Munteanu .

      7
      0
  4. Cu astfel de căderi abrupte, unele însoțite de noroc, permanenta în liga e performanta. Se pare ca cei cu 4000 pe luna ii urăsc de moarte pe cei cu 7,8 mii.!! Tot atât cât și Munteanu urăște vorbele mari înaintea muncii. Un câștig ar fi acomodarea juniorilor, care joaca, și se pare cei care vor debuta. MIHAI, chiar peste străini. Supărător faptul ca și Fabri sau FREITAS pot fi puși pe aceiași treapta cu Dumitrașcu. Ce sa facă și Rednic, deja are trei stenturi. Se pare ca noi toți greșim emoțional. Oricine vine la UTA, consideram ca e mare, implicit afecțiunea orașului crede ca are echipa mare. Ori realitatea e alta. Trebuie cineva sa spună cu voce, în piață publica….,, Fraților, împăratul e gol „

    17
    1
    1. Da, sunt doua idei care trebuiesc evidentiate:

      „…Munteanu urăște vorbele mari înaintea muncii.”

      ” Fraților, împăratul e gol.”

      Doresc sa dau doar un mic exemplu de contrast: fundasul central croat al galatenilor era in careul aradean ca sa finalizeze in minutul 91, nu dupa o faza fixa, ci dupa o faza cursiva de joc ! fundasul lor stanga, prin minutul 70 a ajuns sa centreze de pe pozitia de extrema dreapta (era dupa un corner UTA parca si ei au recuperat si au iesit la atac in turma)…in contrast cu astea, imi aduc aminte cum UTA a avut un aut lateral cam 10-15 metri in terenul advers, cred era in meciul cu Voluntari, stiu ca nu au reusit sa invinga, au facut doar egal, deci, era prin minutul 75, era presiune pe jucatori sa inscrie si sa castige, a mers fundasul dreapta sa bata autul, insa a fost trimis inapoi pe linia fundasilor (nu la centrul terenului, ci vreo 15 metri in terenul aradean, vorba aia, nu riscam), iar autul a fost batut de un mijlocas lateral…contrastante aspecte, nu ? Se mai spune ca culegi ceea ce insamantezi (cum sa ai un joc dinamic si agresiv ca al Galatiului, cand viziunea si preocuparile nu sunt in concordanta cu jocul modern ?)

      3
      0
  5. Doar a auzit MICOVSCHI, ca Rapid se gândește să-l readucă, ca a și tras pe dreapta. Echipa a cântat și dansat etapa de pe locul 10 ca la o finala de Cupa. Rednic cu experiente ce ar paraliza și fotbalul belgian. De aia se zice ca înveți mereu. La belgieni, occidentali în special nu ai voie sa înveți pe.abonamente și 8000 contractul !!

    14
    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button