UTA Arad

Munteanu vorbește despre play-off la Oțelul: „E obiectivul impus de mine și nu pentru că am câștigat astăzi, nu sunt mulțumit de finalul de joc”







Oțelul Galați a obținut cel de-al treilea succes de la revenirea în SuperLigă, marcând pentru prima oară mai mult de două goluri într-un meci. Ba chiar trupa de pe Dunăre i-a marcat patru goluri UTA-ei, coborând garda doar când victoria nu mai era în pericol și tabela a rămas fixată la 2-4.


Și Dorinel Munteanu a obținut a treia izbândă în duelurile directe cu Mircea Rednic, care rămâne – totuși – cu un mci avantaj. „Puriul” l-abătut de patru ori pe „Neamț”, iar alte trei partide s-au terminat la egalitate. „Trebuie întâi să-mi felicit echipa pentru că a respectat ceea ce am discutat înainte de joc. Am știut că avem un adversar foarte dificil, cu jucători valoroși, dar cred că am făcut o primă repriză foarte bună. Am deschis repede scorul, am pus presiune pe adversar, i-am făcut să greșească și s-a făcut la un moment dat 3-0 pentru noi și puteam să mai marcăm un gol sau două. UTA a avut posesia în terenul ei, nu în terenul nostru. Nu au avut nicio ocazie pentru că nu le-am dat șansa să aibă, poate au fost una sau două situații, dar rămân la părerea că UTA are jucători foarte valoroși. În repriza a doua am mai marcat o dată, dar sunt puțin necăjit că am primit două goluri, ceea ce îmi arată că trebuie să lucrăm la psihic. Nu ai voie să le iei, chiar dacă e 4-0, două goluri așa ușoare”, a spus fostul mijlocaș al „Generației de Aur”.


Dorinel Munteanu s-a agitat pe margine și la 0-4 pentru echipa sa. „Vreau să le transmit băieților că nu sunt mulțumit deloc de ce s-a întâmplat pe final și voi discuta cu ei când ne vedem peste două zile.Nu este permis să fie relaxați, chiar dacă era 4-0. Trebuie să fim foarte concentrați, fiindcă aceste lucruri se pot întâmpla la 1-0 pentru noi și adversarii pot să întoarcă jocul. Chiar nu mi-a plăcut atitudinea unora care au intrat în repriza a doua”, a adăugat „Neamțul”.

După succesul din această seară, Oțelul urcă pe locul 8, la două puncte de poziția de play-off a Petrolului. Iar Munteanu spune clar că el vrea să ducă echipa în primele 6 la finalul sezonului regulat. „Am spus că jocul echipei va crește de la meci la meci, nu știu dacă acest parcurs trebuie să mire pe cineva. Muncim în fiecare zi și îmi doresc să ne atingem obiectivul, nu va fi ușor, e de-abia prima etapă din returul campionatului regulat. Mai avem foarte multe meciuri, dar până în decembrie vrem să câștigăm cât mai multe puncte. Obiectivul pe care ni l-am propus este impus de mine, eu știu foarte bine. Echipa nu are voie să vorbească despre el, dar eu vă spun că este play-offul. Și nu pentru că am câștigat azi, am spus asta de când am intrat în Superligă”, a încheiat antrenorul gălățenilor.

După pauza rezervată meciurilor echipelor naționale, Oțelul o va găzdui pe Universitatea Craiova făsă Cisotti, suspendat după „galbenul” încasat astăzi la Sibiu.



FOTO: Vlad Sârb (Sibiu)

3 comentarii

  1. Câștigătorul ia tot.!! Atribute multiple la echipa lui Dorinel. Unul cvasi-comic e ca atunci când vrei, ești hotărât, cu gând de triumf, dai o pasa greșită și adversarul, UTA, se uluieste și-ți da mingea înapoi. De zeci de ori am văzut cum balonul se îndrăgostise de ghetele lor. Asa e când intri la alibi, și alibi devine chiar frica. Acum drama e tesuta pe jocul slab al,, gazdelor”,fara sa diminuam evoluția oțelurilor. Dintr-o partida cvasi echilibrata pe hârtie am asistat la o execuție televizata. Câte un gro-plan TV, surprinde fetze crispate de efortsi lehamite la UTA. Singur, MIHAI, lupta pentru o echipa debusolata chiar de la plecarea din Arad. Se lupta acerb pentru golul de onoare. Am întreba și tot noi am răspunde. Care onoare.??

    13
    0
  2. Cred că spre finalul returului Oțelul va cădea, anul trecut dacă nu avea avans mare cred că aveau probleme. Au cam tremurat pe final. UTA a un joc slab cu Dinamo și a continuat aseară. UTA parcă joacă cu frâna pusa.

    3
    0
  3. Fizic stau foarte bine.

    Ca omogenitate, spirit de echipă sunt în primele echipe.

    Ca lot sunt la nivelul supraviețuirii, dar spiritul de echipă îi ridică.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button