Baschet

Arădenii au servit pizza și au donat pentru reabilitarea Sălii Decebal + FOTOArădenii îmbrățișeasă proiectul renovării și dotării vechii Săli Decebal și au gustat cu sutele din pizza preparată de Plattinium Bistro & Pizza, partenerii CSȘ Gloria Arad, Asociația Cetatea Voluntarilor și Federația Română de Baschet. De la mic (copilași de grădiniță sau elevi veniți inclusiv de școli din județ), la mare (pensionari sau oameni de afaceri), toată lumea a donat după posibilități, iar acțiunea de pe platoul din fața Consiliului Județean Arad se va încheia în această seară, la ora 20,00.

Iustin Cionca a făcut oficii de gazdă, iar baschetbalistele de la FCC UAV Arad, începând cu Brankica Hadzovic, Anamaria Ciotir sau Andreea Fleșer chiar au servit feliile de pizza celor care au dorit să ajute. Prezența profesorului Constantin Wunsch, care a lansat generații după generații în Sala Decebal, inclusiv cea a Monikăi Brosovzsky (prezentă și ea la eveniment), a dat greutate acțiunii intitulate ”O masă pentru viitor”.

„Sala «Decebal» a clubului nostru a fost dată în folosință în anul 1982 și acolo s-au antrenat pentru baschetul de performanță din România nume ca Monica Brosovszki, Diana Ciupe, Bianca (Drăguș) Urban, Melinda Metzger, Carmen Nastor, Ana Burusz, Cristina Mateu Tămaș, Andra Mandache și multe altele. Având o vechime de peste 30 de ani, suprafața de joc a ajuns într-o stare care prezintă pericol de accidentare pentru echipele noastre și pentru toți cei care se pregătesc acolo. Alături de fetele de la Cetatea Voluntarilor Arad și Federatia Română de Baschet am pornit o acțiune de strângere de fonduri pentru Reabilitarea, modernizarea și dotarea Sălii «Decebal», iar primii care au venit în ajutorul nostru sunt Plattinium Bistro & Pizza. Ei ne-au pregătit astăzi 2000 de felii de pizza, iar toate vânzările vor fi donate pentru începerea proiectului!”, susţine Paul Barta, directorul CSŞ Gloria Arad, care a avut-o – bineînțeles – lângă el pe Anamaria Popa, de la Cetatea Voluntarilor, dar și pe Marius Gondor, inspectorul școlar general al IȘJ Arad.

Arădenii continuă să asalteze toneta din fața Consiliului Județean, la această oră ajungând și echipa de junioare a FCC UAV Arad, însoțită de președintele Marcel Urban.

 

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button