Fotbal feminin

Utistele părăsesc Cupa României după un eșec identic cu cel al echipei lui Mircea Rednic!









Drumul fetelor de la UTA în Cupa României s-a oprit în turul trei. Arădencele nu au putut profita de avantajul terenului propriu („Motorul”) și au cedat, cu 2-4, au în fața lui United Bihor. Echipa de pe locul 7 din seria a doua a ligii secunde aveau 4-0 încă de la pauză, iar utistele, ca și colegii din Superligă în compania Oțelului, nu au făcut decât să mai umble la esticul tabelei.

Așadar, ambele goluri ale gazdelor de azi au venit în repriza a doua. Mai întâi, Estera Prunar a marcat cu capul după un corner, iar apoi a punctat și Carla Kugler, cu un șut plasat din afara careului.

În prima repriză, am încasat patru goluri destul de rapid și ne-am mai revenit puțin de abia în repriza secundă, când am marcat și noi. A fost o repriză foarte bună pentru noi, dar nu a fost suficient, trebuia să nu jucăm cu ocaziile. Din păcate, până aici a fost traseul nostru în Cupa României, chiar dacă am pierdut îmi felicit fetele pentru jocul din partea a doua. Sâmbăta, în campionat, mergem la Florești, ocupanta locului al doilea, deci va fi un derby. Sperăm să ne prezentăm bine și să scoatem un rezultat pozitiv”, afirmă Valentina Calalb, antrenor și portar al echipei. Fiind răcită, Calalb a rămas pe bancă, între buturi intrând tot o jucătoare de câmp, Mocan.

Împotriva bihorencelor, UTA (locul 1 în Liga a 3-a, seria 1) a evoluat în formula: Mocan – Roz, Roman, Cladovan, Nuhaiu – Pârv, Picu, Kugler, Prunar – Vanu, Covaciu, de pe bancă mai venind: Barz, Bodnar, Anghel și Pop.

Vă reamintim că in primul tur al Cupei, „roș-albele” au trecut cu 3-0 de CSM Deva, iar turul secund de AS Roma cu scorul de 11-1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button