UTA Arad

Rednic l-a trimis pe Omondi la naționala Kenyei să joace, atacantul a asistat de pe bancă la eșecul cu Gabonul!UTA a răspuns pozitiv dorinței turcului Engin Firat, selecționerul Kenyei, de a-l avea din timp sub comandă pe Eric Johana Omondi. Atacantul de 29 de ani a plecat spre Africa sâmbătă și nu s-a aflat la dispoziție lui Mircea Rednic pentru partida cu Oțelul, de la Sibiu. „Eric pleacă în Kenya, antrenorul lor a insistat mult să meargă,au două meciuri și o să îi prindă bine”, spunea antrenorul arădenilor în conferința de presă ce a precedat confruntarea cu trupa de pe Dunăre.


În această seară, Kenya a pierdut cu 2-1 în Gabon, în runda inaugurală din Grupa F a preliminariilor africane pentru Cupa Mondială din 2026, iar fotbalistul UTA-ei a fost rezervă neutilizată. Naționala lui Omondi a condus cu 1-0 la pauză, după reușita lui Juma, din minutul 40, dar gazdele au întors partida prin Bouanga (min. 60) și G. Kanga. Mijlocașul Stelei Roșii a înscris cu 2 minute înainte de final.


Următorul prilej pentru Omondi să joace pentru Kenya se ivește luni, 20 noiembrie, în Coasta de Fildeș, unde dă piept cu selecționata Republicii Seychelles. Atacantul „Bătrânei Doamne” a jucat precedentul meci în națională în septembrie 2021 și a rămas la 36 de selecții.

 

6 comentarii

 1. Pentru o aducere aminte și pauza de încărcat baterii ar fi fost ideala o formula. Sinescu – – Bubella, Gaica, Bătea, – – Hirmler, Cheregi, Nagy – – Vuia, Tirban, Vanatoru, Csordas. !!!

  11
  2
  1. Pe Sinescu si Hirmmler…cam imposibil,sa se odihneasca in liniste si pace…
   Langa cei enumerati de catre dvs,as mai adaoga Giurgiu,Tisza,Coras,Duckadam,Kukla(RIP),Cura,Stupar,Tucudean sr.,Ungur si multi,multi altii din diverse perioade….
   Macar abnegatia lor sa o mai regasim….

   8
   2
   1. Ai dreptate Vanterica….Mitu-Ungur a fost tandemul care ne-a adus multe bucurii…

    5
    2
 2. Vine zăpada……Pentru fotbal și gospodari o problema. Pentru cluburi mari secvente trecătoare de vis în culori albe. Trecătoare ca aureola la covorul de iarba cruda de îi mai zicem și gazon.La noi zăpadă e mai degrabă înnoire spirituala cu noi speranțe de,, inalbire ” a cifrelor și evoluțiilor. Vine zăpada……!!

  6
  1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button