Stranieri aradeni

După doi ani, Hațegan arbitrează un meci oficial inter-națiuni: Spania sărbătorește calificarea la Euro în fața Georgiei!







Încetul cu încetul, Ovidiu Haţegan revine în marile arene continentale. După ce a fost delegat în competițiile europene intercluburi, arbitrul arădean care suferea un infarct miocardic în martie 2022 va conduce și o partidă din preliminariile EURO 2024.


„Fluierașul” de 43 de ani va împărți dretatea în Spania şi Georgia, partidă ce se va juca pe Stadionul ”José Zorrilla” din Valladolid, duminică, de la ora 21:45, în Grupa A. Arbitri asistenţi au fost nominalizaţi Mircea Mihail Grigoriu şi Sebastian Gheorghe, iar al patrulea oficial va fi Radu Petrescu. Observator UEFA pentru arbitri a fost desemnat bosniacul Rusmir Mrkovic.


Spania conduce în clasament, cu 15 puncte (6 jocuri), urmată de Scoţia, 15 puncte (6 jocuri), Norvegia, 10 puncte (7 jocuri), Georgia, 7 puncte (6 jocuri), Cipru, 0 puncte (7 jocuri). Spania şi Scoţia sunt deja calificate la turneul final.

Precedentul meci oficial arbitrat de Hațegan inter-națiuni datează de pe 12 noiembrie 2021. Atunci, Austria trecea cu 4-2 de Israel într-o confruntare valabilă pentru calificarea din Cupa Mondială din Qatar.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button