Baschet

Poftiți la cel mai echilibrat El Clasico” din ultimii ani! Popov avertizează: „Misiune complicată, defensiva va fi unul dintre factorii cheie ai meciului”







După victoriile cu ceva emoții cu Universitatea Cluj (71-67) și Rapid (69-64), FCC UAV Arad are parte de vizita lui CS Municipal Târgoviște, în cadrul etapei a patra Ligii Națională de Baschet Feminin Getica 95. „Galben-albastrele” revin pe parchet după trei săptămâni, căci, pe lângă pauza rezervată acțiunilor echipelor naționale, meciul de la Constanța a fost amânat.



Popov: „Meciul este foarte greu și avem nevoie de ajutorul suporterilor”

Așadar, Miroslav Popov nu a avut tocmai o misiune ușoară să-și țină jucătoarele în priză într-o formulă restrânsă, căci, după cum se știe, Ghiță, Biszak și Cucu au fost la echipa națională, iar Mititelu a participa la Doha la mondialele universitare de 3×3. Practic, sârbul a avut lotul complet începând cu antrenamentul de marți seară pentru a pregăti un meciul cu Târgoviștea, de sâmbătă, de la ora 17,30, ce se anunță destul de complicat. „Avem nevoie de timp să ne revenim după pauza pentru echipele naționale, am lucrat fără trei-patru jucătoare săptămâna trecută, acum s-au întors și este în regulă, dar avem nevoie de timp să legăm relațiile de joc. Echipa din Târgoviște este bună, au jucătoare noi, străine, din Statele Unite, Anglia și Canada. Cred că meciul va fi greu, dar vom încerca să ne facem treaba și să jucăm în stilul nostru. Vreau ca suporterii să vină să ne susțină, pentru că meciul este foarte greu și avem nevoie de ajutorul lor, iar noi vom face totul pentru a câștiga. Echipa din Târgoviște are un joc bun, cu Vîrjoghe și jucătoarea din Canada, care joacă pe poziția 4 și aruncă bine de la distanță. Pe pozițiile 1, 2 și 3 au jucătoare bune, de viteză și toate aruncă de la distanță, în special jucătoarea din Statele Unite. Vom avea o misiune complicată, cred că defensiva va fi unul dintre factorii cheie ai meciului”, a declarat Popov.



Vîrjoghe și-a reintrat în formă și întoarce armele

Într-adevăr, după ce a scăpat de interdicția la transferuri, echipa din Târgoviște s-a întărit considerabil și și-a anunțat intenția de a termina pe podium actualul sezon. Chiar antrenorul FCC UAV-ului le-a indicat pe stranierele Chantel Zena Charles (Anglia), Samantha Keltos (Canada) și mai esle pe americanca Juliunn Redmond (SUA) principalele pericole pentru echipa sa. Sârbul nu poate ignora nici pivotul echipei naționale, Anamaria Vîrjoghe, care joacă cu totul altceva decât în aventura sa de o jumătate de an de la Arad. Iar târgoviștencele nu au fost departe de a produce surpriza în runda inaugurală, la Constanța, unde au codus până spre final după care au cedat, cu 79-71. La Sfântu Gheorghe, în schimb, nu au avut nicio șansă: 50-90, iar în singurul meci jucat acasă, CSM-ul s-a distratu Olimpia Brașov (93-60).

Cum se pot procura biletele?

Așadar, se anunță unul dintre cele mai echilibrate „El Clasico” din ultimii 6-7 ani, iar publicul arădean este așteptat sâmbătă după-amiază la Polivalenta arădeană pentru a-și susține favoritele. Prețurile biletelor rămân aceleași: 30 de lei (zona VIP), 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii în restul sălii, dacă acestea vor fi achiziționate online, de la adresa: https://www.blt.ro/selectie-locuri.html?evId=8830. Tichetele vor putea fi cumpărate și de la sală, înainte de meci, costând 30 de lei la VIP și în restul sălii 15 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button