UTA Academie

Academia UTA a pus la păstrare 4 din 12 puncte posibile, Adelin Nica a adus singura victorie „roș-albă” a weekendului!







Acțiunile echipelor naționale au afectat și desfășurarea unor partide în Liga Elitelor sau de Tineret din acest weekend. De exemplu, UTA U17 ar fi trebuit să joace la Craiova, pe terenul liderului din play-off, Universitatea, dar oltenii au cerut amânarea fiindcă au trei jucători la lotul național, colegi cu arădeanul Raul Stanciu. Prin urmare, Academia UTA a avut la dispoziție 12 puncte, din care a cucerit patru, cele mai multe prin singura formație angrenată în play-out,


Liga de Tineret (play-out), etapa 4-a: Academia Viitorul Cluj – UTA 0-1


Beneficiind de ajutor de la echipa U 17 (care a avut weekend liber), prin Cigherean, M. Rusu, Calotă și Huc, băieții lui Ciubăncan și Botiș s-au întors cu toate punctele de la Cluj, acolo unde i-au învins pe cei de la Viitorul cu 1-0. Golul arădenilor a fost înscris de Adelin Nica în prima repriză. UTA a aliniat la start următoarea formație: Cigherean – Hara, Purdescu, Joldea, Olăroiu, Vâlcu, Rusu, Curtuiuș, Nica, Busu, Ekmekci. Au mai intrat Calotă, Huc și Maghiar.

În urma succesului de azi, „roș-albii” s-au apropiat la două puncte chiar de formația clujeană, care ocupă poziția a 3-a. Etapa viitoare, arădenii vor juca pe teren propriu cu LPS Bihorul Oradea, formație de penultimul loc în clasament

Liga Elitelor U16 (play-off), etapa 4-a: Academia Viitorul Cluj – UTA 5-0



Trupa antrenată de Sandu Gaica, Adi Ungur și Radu Mărginean a pierdut cu 5-0 meciul jucat în deplasarea de la Cluj, tot cu Viitorul, liderul clasamentului seriei a 3-a din Liga Elitelor U16. UTA a început meciul în următoarea formulă: Cutean – Vereș, Bărbat, Ene, Berar, Păduraru, Hodoșan, Țăroi, Tolcea, Iancu, Leca. Au mai jucat Cârlan, Dolga, Cismaș, Bokșe și Burcă. Etapa viitoare, „roș-albii” (locul 4) primesc vizita Universității Craiova, formația de pe poziția secundă.

Liga Elitelor U15 (play-off), etapa 4-a: CFR Cluj – UTA 0-0

După 1-1 cu FC U Craiova 1948, echipa antrenată de Dinu Donca și Alex Nistor mai pierde două puncte importante pentru cel mai bun loc din cele trei serii ce ar duce la turneul final. De această dată, arădenii au remizat cu CFR Cluj, în deplasare, scor 0-0. Primul „unsprezece”: Suli – Mărgan, Sabău, Gherman, Drăgușin, Nădăban, Antochi, Sandu, Dogan, Orădan, Ile. Au mai jucat Zachar, Spătariu, Băeșu, Pelău și Tomoioagă. Etapa viitoare, UTA U15 primește vizita Universității Craiova, ocupanta primului loc, ce are 9 puncte avans din acest weekend.

Liga Elitelor U14, etapa a 12-a: Kinder Sângeorgiu de Mureș – UTA  4-3

UTA U14 a ajuns la cinci înfrângeri la rând după 3-4 în deplasarea de la Sângeorgiu de Mureș. Golurile trupei arădene au fost reușite de PanteaBene și Vîrciu. Primul unsprezece al trupei lui Mircea Aslău a fost alcătuit din Pasquale – Pantea, Popov, Vîrciu, Istrate, Pârtan, Achim, Buțiu, Oraș, Bene, R. Aslău. Au mai intrat pe parcurs: Cătană, Bandrabur, Rus și Sandu. Etapa viitoare, „roș-albii” (locul 7, cu 15 puncte) vor juca tot în deplasare, la LPS Bihorul Oradea, echipa de pe poziția a 10-a, cu 10 puncte strânse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button