Alte sporturi

„Arad Fall Run” a adunat sute de participanți de la mic la mare, deputații Varga și Bîlcea au transpirat și ei!

Sâmbătă, timp de câteva ore, orașul nostru a fost în prim planul atletismului românesc cu o nouă ediție a Arad Fall Run. Evenimentul ce dorește să celebreze frumusețea toamnei prin sport e inițiat de Glad Varga, în parteneriat cu Primăria Municipiului Arad, Asociaţia City Guide, Centrul Municipal de Cultură şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad.

Concursul a adus la start sute de alergători amatori și profesioniști, în special din județele învecinate cu Aradul, dar s-au bătut pentru medalii și sportivi din Cluj. Au fost și familii întregi care s-au prezentat la start, de la pitici până la bunici, dar și elevi sau profesorii lor.

Bîlcea: ”Glad a reușit să ne pună pe toți în mișcare”

Evident, Glad Varga a transpirat și el, avându-l alături pe colegul deputat, Sergiu Bîlcea. ”Glad a reușit până la urmă să ne pună pe toți în mișcare. A contat mai puțin vremea ploioasă și mai mult dorința de a participa la un eveniment care a adus împreună iubitorii de sport și mișcare: Arad Fall Run. Mă bucur că multă lume, tineri și mai puțin tineri, familii întregi au răspuns invitației la alergare pe diferite distanțe. Felicitări participanților, felicitări Glad Varga pentru un eveniment reușit!” – a fost mesajul lui Bîlcea, fost fotbalist la UTA sau ACU și component al Old Boys UTA.

Probe de concurs: semimaraton, +21 de kilometri, individiual şi ştafetă, cross, 7,5 kilometri, individual şi echipă, cursa populară (3 kilometri), Family Run (1 kilometru, dedicată întregii familii) și cursa de fotolii rulante  (1 kilometru).

Primii clasaţi în probele de cross (7,5 km) şi de semimaraton (+21 km) au primit premii cuprinse între 100 şi 1.500 de lei, restul participanţilor alegându-se cu câte un cadou din partea organizatorilor.

Rezultatele de la semimaraton şi cross le puteți vedea AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button