Sporturi de contact

Kickboxerii de la „Blitz Team” au urcat de 8 ori pe prima treaptă a podiumului la a cincea ediție a Grand Tournament, de la Satu Mare!





Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv din Satu Mare a găzduit a cincea ediție a Grand Tournament, competiție de kickbox, MMA, grappling și muay thai. Printre cei peste 300 de participanți s-au aflat și elevii lui Eduard Gafencu și Robert Tătaru de la „Blitz Team”, care au s-au remarcat la kickbox cu 8 victorii din zece meciuri.

În prima parte a zilei și-au câștigat luptele, obținând locuri 1: Daniel Draga (categ. 80 de kg), Mario Draga (categ. 50 de kg), Dragoș Pelheș (categ. 62 de kg, cu două victorii, una prin KO), Andrei Gaudi  (categ. 65 de kg, KO), Robert Lupu (categ. 85 de kg, KO), Adela Șerban (categ. 52 kg), Daniela Bracon (categ. 52 kg). S-a mulțumit cu locul 2 pe podium Robert Dașcău (categ. 65 kg).

În gala de seară, Paul Covaci și-a câștigat meciul la categoria 85 kg, în timp ce Florin Tătaru s-a recunoscut învins la categoria 60 kg. ”Felicitări copii, sunt mândru de voi și mă bucur ca pot să vă ofer din experiența mea!” – a transmis Edi Gafencu, singurul arădean din Glory, circuitul profesionist de kickboxing.

Susținătorii lui Edi „The Blitz” Gafencu și al clubului „Blitz Team” sunt: HU-RO Service Station, Flana Market, Haibach Trans, Sc Batutza Si Camy Instal Srl, Chic Calipso, Man Protection, Tom Oliver, Atletic VSA și Fidaco Davsin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button