Cluburi polivalente

Aradul are trei campioni europeni de juniori și doi vicecampioni de seniori la gimnastică aerobică!Aseară, Raisa-Ioana Alexe, Alexandra-Ioana Andrei, Daniel Anton, Maia Balogh, Alexandru Berbece, Bianca Cimpan, Isabel Colioglu, Mara Dragomir, Melissa Fărcuța, Emma-Maria Rotaru, Bianca Voicu, Maria-Alessia Vrancianu-Panciu au câștigat medalia de aur (foto principal) în competiția pe echipe a juniorilor, la Campionatele Europene de gimnastică aerobică din Antalya (Turcia). România a cumulat 14 puncte, fiind urmată de Finlanda și Spania. Trei dintre campionii europeni sunt gimnaști legitimați la CSM Arad și anume Maia Balogh, Melissa Fărcuța și Alexandru Berbece, fiind pregătiți la club de antrenoarele Elza Fărcuța și Alexandra Cicirean.


Fărcuța, Balogh și Berbece – aur la juniori; Branda și Popa – argint cu seniorii!


La seniori, evoluțiile lui Mădălin Boldea, Darius Branda, Sandra Dincă, David Gavrilovici, Leonard Manta, Daria Mihaiu, Vlăduț Popa, Claudia Ristea, Larisa Șuiu, Antonio Surdu și Daniel Țavoc au adus României medalia de argint (foto text) în întrecerea pe echipe cu 22 puncte. Aur pentru Italia și bronz pentru Ucraina. Doi dintre vicecampionii continentali aparțin de CS Universitatea Arad, Darius Branda și Vlăduț Popa, antrenați la club de Ramona Haidu.

CSM și CS Universitatea dă medaliații continentali, în competiția pe echipe

În cea de-a doua zi de calificări, Claudia Ristea/David Gavrilovici/Leonard Manta (România 2) s-au clasat pe locul al 3-lea la Trio cu 20.177 puncte, fiind devansați de Italia 2 -20.433 puncte și de Franța- 20.347 puncte. Finală în această probă și pentru Mădălin Boldea/Vlăduț Popa/Antonio Surdu (România 1) care cu 18.750 puncte s-au clasat pe locul 8. La Aerobic Dance, Sandra Dincă/Larisa Șuiu/Claudia Ristea/ Daria Mihaiu/David Gavrilovici /Mădălin Boldea/Vlăduț Popa/Antonio Surdu au obținut al doilea punctaj al calificărilor, cu 17.650, fiind devansați cu doar 5 sutimi de Ungaria. Pe locul al 3-lea Italia cu 17.550 puncte.

Emoții și duminică, în finalele pentru medalii la alte probe

Larisa Șuiu, Darius Branda, David Gavrilovici, Leonard Manta, Daniel Țavoc au ratat calificarea în finala la Grup, după ce s-au clasat pe locul 11 cu 18.022 puncte. Pe primele 3 locuri Italia (20.177 puncte), Finlanda (19.217 puncte) și Ungaria (19.217 puncte). Juniorii au obținut biletele pentru finală în toate cele trei probe în care au participat. Raisa Alexe a fost a 6-a la Individual feminin cu 18.550 puncte, iar Emma Rotaru, a 9-a cu 18.400. În proba similară masculină Alexandru Berbece a avut al 8-lea punctaj în calificări, cu 18.500, iar Daniel Anton al 13-lea cu 17.700 puncte.

Daniel Anton/Alexandra Voicu (România 2) și Alexandra Andrei/ Alexandru Berbece (România 1) vor concura pentru medalii la perechi mixte, după ce s-au clasat pe locul 4 (18.650 puncte), respectiv 7 (cu 18.250 puncte). Pe primele 3 locuri, cu 19.100 puncte, la egalitate Finlanda, Bulgaria și Spania 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button