UTA Arad

„Assist” cu…mâna pentru utistul Omondi în victoria Kenyei cu Seychelles + VIDEO







Până la urmă, Eric Johana Omondi nu s-a dus degeaba la echipa națională. După ce a rămas pe bancă în eșecul cu Gabonul (1-2), atacantul UTA-ei a fost titular pentru Kenya, în partida cu reprezentativa statului Seychelles, disputată la Abidjan, în Coasta de Fildeș. Partida a contat pentru runda a doua a preliminară pentru Cupa Mondială din 2026, iar Kenya s-a impus clar, cu 5-0.


Omondi a dat assistul la golul trei al echipei sale cu…mâna. În cel de-al treilea minut de prelungire al primei părți, la scorul de 0-2 (după golurile lui Olunga din minutele 3 și 6), fotbalistul „Bătrânei Doamne” a bătut rapid un aut de margine și Juma a făcut 0-3 din interiorul careului mic. Onyango a mai înscris o dată pentru Kenya, în minutul 62, iar 4 minute mai târziu selecționerul Engin Firat l-a trecut pe margine pe Eric Omondi. În fine, Omala a marcat și el pentru 0-5, rezultat final.


Următoarele meciuri oficiale ale Kenyei sunt programate abia în luna iunie a anului viitor, ambele pe teren propriu cu Burundi și Coasta de Fildeș, tot în preliminariile pentru CM 2026. Omondi, care a bifat cea de-a 37-a selecție la națională, se întoarce de urgență la Arad și va fi luat în calcule de Mircea Rednic cel puțin pentru un loc pe banca de rezerve cu CFR Cluj.

VIDEO golul lui Juma, din „assistul” lui Omondi



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button