Minifotbal, futsal

Șimandul a ținut în șah campioana la futsal timp de 10 minute, chiar la Galați, după care a urmat „potopul” + FOTO





Șoimii Șimand a început returul Ligii 1 la futsal pe terenul campioanei United Galați și a mai bifat o înfrângere clară. Asta chiar dacă formația din județul nostru a fost cea care a deschis tabela, după care a venit „potopul”. Scorul pauzei a fost 9-1, după care tabela s-a oprit la scorul de 19-2.

Claudiu Ujoc a fost cel stârnit orgoliul campionilor cu un șut de la distanță, în minutul 4, cu toate că gazdele avut avut nevoie de 10 minute ca să desfacă „lacătul” defensivei șimăndane. Dar și când au făcut-o, au înscris de 9 ori în 10 minute. Paul Ujoc a fost autorul celuilalt gol al „șoimilor”, tot cu execuție din afara careului, în minutul 27, pentru 12-2. Trupa de pe Dunărea a mai înscris de 7 ori până la final și bifează cel de-al 8-lea succes stagional și urcă pe primul loc, chiar și cu un meci în minus (restanța cu Odorheiu Secuiesc).

Echipa lui Daniel Marcuș și Dumitru Buruiană, care a contat în premieră și pe Dan Morariu, fundașul Victoriei Felnac, rămâne penultima în clasament (cu 3 puncte strânse), având – de departe – cea mai penetrabilă defensivă cu nu mai puțin de 127 de goluri încasate și doar 24 marcate. Duminică (ora 11), Șimandul joacă tot în deplasare, pe terenul deținătoarei Cupei României, CSM Deva.

Araujo 2, Alan 2, Cojocaru 4, Dudău 2, Cireș 3, Mihai 3, Deiby 2 și Dima au fost marcatorii golurilor în contul celor de la United Galați.

Formații:

United Galați: Cârdei, Toniță – Alan, Dudău, Araujo, Deiby, Boșneagă, Cojocaru, Crișan, Ignat, Cireș, Mihai, Dima. Antrenor: Florin Ignat.

Șoimii Șimand: Năstase – C. Ujoc, P. Ujoc, D. Morariu, Mărcuș, Galeancu, Tomuța, Borod, M. Ujoc, Munteanu. Antrenor: Daniel Mărcuș.

Arbitri: A. Szabo, J. Peter – A. Benedek.

FOTO: Fotbal Ilustrat (Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button