UTA Arad

UTA repetă cu Dumbrăvița, la Sânnicolau Mic, pentru meciul din „fieful” CFR-ului! Cum împarte Rednic minutele?


Entuziasmul utiștilor, jucători și suporteri, a fost tăiat de dușul cu gheață în compania celor de la Oțelul Galați. Pe „neutrul” din Sibiu, arădenii nu au fost niciun moment în joc în fața formației lui Dorinel Munteanu, care avea 2-0 pe tabelă încă din minutul 5 și a lăsat garda jos de abia în ultimele 10 minute, când le-a permis adversarilor să umble la esteticul tabelei.

La 2-4, Mircea Rednic nu avut altceva de făcut decât să recunoască superioritatea clară a echipei de pe Dunăre și să arate cu degetul spre elevii săi, despre care a spus că nu sunt obișnuiți să joace sub presiune. Partida de sâmbătă seara (ora 20,30), de pe terenul celor de la CFR Cluj, nu ar trebui să se încadreze în această categorie, căci viceliderul e net favorit. Pe de altă parte, „roș-albii” vor începe să simtă presiunea clasamentului dacă punctele vor trece din nou pe lângă ei.

Până una alta, UTA va repeta contra CFR-ului marți după-amiază, în compania Dumbrăviței. Amicalul începe la ora 15, pe terenul „Banatul” din Sânnicolau Mic și – probabil – stafful tehnic utist va împărți egal minutele între titulari și rezerve, cu mențiunea că, se știe, vor lipsi internaționalii Omondi, Abeid, C. Mihai, R. Pop, Iurasciuc și Stanciu. Cu excepția atacantului kenyan (care ar putea juca astăzi împotriva naționalei din Seychelles), ceilalți își termină treaba la națională marți, așa că va începe o cursă contracronometru pentru recuperarea fizică a acestora pentru disputa din Gruia.

Este posibil ca pe teren contra timișenilor de pe locul 9 în Liga a 2-a să apară, după 4 luni, și Stefanos Stroungis. Analizele la inimă ale fundașului grec sunt bune, acesta are deja trei săptămâni bune de antrenamente și – probabil – va primi câteva minute din partea lui Rednic. Și Alex Benga e bine, apoi e „lotul” de amicale și Cupă disponibil, format din Markov, Roganovic, Holst, Vucenovic și Leidsman. Este posibil ca Andrei David, mijlocașul de 20 de ani care a semnat cu UTA de mai bine de o săptămână, să primească mai multe minute în vederea unui posibil debut chiar contra CFR-ului.

Cosmin Stan are o singură absență din rândul internaționalului, pe Andrei Toroc, care e coleg cu Stanciu la naționala U17. Prin urmare, Ristin, Cibi, B. Nortey și Mercioiu sunt apți să joace împotriva echipei de la care sunt împrumutați până la vară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button