Baschet

Au început lucrările de reabilitare a Sălii Decebal





În urmă cu o săptămână, pe platoul din fața Consiliului Județean Arad, sute de arădeni s-au implicat în proiectul de reabilitare, modernizare și dotare a vechii săli de sport Decebal…servind o felie de pizza. Plattinium Bistro & Pizza au preparat toată ziua specialităție casei, iar donațiile ce au ajuns la 28.850 de lei au fost trimise imediat în contul Clubului Școlar Gloria Arad.

Al doilea pas a fost făcut ieri, când însuși directorul clubului, Paul Barta, dar și alți colegi de la CSȘ au trecut la munca de jos pentru a goli sala și anexele, în așa fel încât muncitorii să se apuce de treabă. „Și în acest proiect avem nevoie de ajutorul tuturor și împreună vom reuși să dăm o altă faţă Sălii Decebal. Mulţumim partenerului nostru de cursă lungă, Cetatea Voluntarilor, dar şi Federaţiei Române de Baschet şi celor de la Plattinium Bistro & Pizza pentru sprijinul acordat”, a spus Barta.

Inagurată în anului 1982, Sala Decebal a fost rampa de lansare a unor nume mari din baschetul feminin arădean și românesc, precum Monika Brosovszky-Boriga, Diana Ciupe-Pop, Bianca Drăguș-Urban, Andra Mandache, Carmen Nastor sau Cristina Matei-Tămaș. Aceasta din urmă e implicată și ea direct în proiect ca și antrenor de baschet la CSȘ Gloria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button