Stranieri aradeni

Probleme de sănătate pentru Ovidiu Hațegan, meciul campioanei de la Voluntari e arbitrat de un bucureștean!





Arădeanul Ovidiu Hațegan ar fi trebuit să arbitreze partida FC Voluntari – Farul, dar a fost înlocuit pe ultima sută de metri cu bucureșteanul Marcel Bîrsan, ca urmare a unor probleme medicale. Anunțul a fost făcut de FRF cu puțin timp înainte de debutul confruntării de pe arena „Anghel Iordănescu”. La pauză, ilfovenii conduc cu 3-0, după reușitele lui Popescu (10) și Dumiter (23 și 38).

”Delegat inițial la centru la partida dintre FC Voluntari și Farul Constanța, din etapa 17 a Superligii, Ovidiu Hațegan a fost înlocuit de Comisia Centrală a Arbitrilor în urma unei toxinfecții alimentare.

Astfel, jocul programat sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 17:30, va fi arbitrat de Marcel Bîrsan, care inițial era arbitrul VAR al partidei. Rolul lui Bîrsan în camera VAR a fost preluat de Sorin Costreie” – e precizarea de pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.

În primăvara anului trecut, Hațegan a suferit un infarct acasă, la Arad și a ajuns de urgență la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale. Revenirea pe gazon s-a produs după mai bine de 500 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button