Superliga

Mititelu jr. a primit o suspendare record după FC U Craiova 1948 – UTA, Marian Barbu – arbitrul care a intrat în…raza olteanului





Marian Barbu, unul dintre arbitrii care au dezavantajat-o pe UTA în sezoanele precedente a pățit-o tot după o partidă a arădenilor. Adrian Mititelu Junior, fiul patronului de la FCU Craiova, l-ar fi jignit, amenințat și scuipat pe „centralul” din Făgăraș în pauza partidei de pe „Ion Oblemenco”, dintre olteni și arădeni, încheiată cu scorul de 3-2 în favoarea echipei lui Mircea Rednic.

Prin urmare, Mititelu junior a primit trei sancțiuni, una de 6 luni și amendă de 27.000 de lei, una de 4 luni cu amendă de 13.600 lei, a treia de 12 meciuri și amendă de 7.900 de lei. Regulamentul prevede executarea sancțiunii pentru cea mai gravă abatere, astfel că Mititelu Junior rămâne cu 6 luni de suspendare și are de plătit 27.000 de lei.

Suspendarea are un singur efect concret asupra băiatului lui Adrian Mititelu. Acesta nu va avea drept de acces: ”în incinta terenului de joc, în tunel, pe culoarele de acces şi la vestiarele echipelor şi ale arbitrilor”, conform regulamentului. Pe deasupra, clubul a fost amendat cu 10.000, respectiv 20.000 de lei, și va avea de plătit penalitatea din urmă, adică sancțiunea pentru abaterea cea mai gravă.

Mititelu i-a reproșat lui Barbu că a dat penalty pentru UTA, în minutul 35, cu toate că arbitrul de centru a avut nevoie de sesizarea din Camera VAR a lui Ionuț Coza pentru a vedea lovitura cu pumnii aplicată de Gurău în capul lui Freitas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button